Sublimation Harga Bajet

#CetakBajuUnlimited-Kenapa baju sublimation semakin menjadi pilihan netizen?

Tiga punca utama adalah kerana,
1. Tiada Limit Warna
2. Tiada Limit Saiz Cetakan
3. Tiada Limit Saiz, Saiz Sehingga 10XL!

Kenapa teknik sublimation boleh print unlimited?
Ini adalah kerana dicetak secara digital.

Berapa minima order?
Anda boleh cuba buat minima 10 helai sahaja…”wah sikit jer minima order..” terkejutkan?

“Alaaa..tapi saya tak pandai nak buat design”

Ok, jangan risau..kami dah pikirkan masalah itu..nak tengok catalog design sublimation kami?. Kami dah buat siap-siap untuk anda, kalau pilih jer design dari catalog yang kami sediakan ni..anda dah jimat kos paling kurang RM100 untuk caj design..boleh gitu..?
Kalau serius nak buat tempahan, boleh wasap kami harini, cepat anda buat tempahan..maka cepatlah siap tempahan anda..

Tekan link dibawah sekarang,
https://wa.link/u340j7
https://wa.link/u340j7
https://wa.link/u340j7

#kamipencetaksublimation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: