Cuba bayangkan jika setiap hari anda pandu kereta, ratusan orang akan melihat iklan melalui custom sticker kereta yang anda buat.

STICKER KERETA/Window Sticker Anda boleh ‘customize’ sticker cermin kereta mengikut apa sahaja idea design yang anda suka. Semakin kreatif idea anda, maka semakin menariklah sticker yang anda boleh hasilkan untuk cermin kereta anda. KEGUNAAN CUSTOM STICKER KERETA Pelbagai tujuan anda boleh guna dengan custom sticker kereta, seperti kempen pemasaran produk dan servis. 1. Letakkan brandContinue reading “Cuba bayangkan jika setiap hari anda pandu kereta, ratusan orang akan melihat iklan melalui custom sticker kereta yang anda buat.”

Sticker Cermin-10 Keping Dah Boleh Custom!

#NakcustomPMtepi-10 keping jer minima order kalau nak buat sticker cermin… Mesti korang pernah dapat sticker mcD kan? Tampal dekat cermin kereta. Korang ada brand sendiri? Rugila kalau tak buat cermin kereta. Boleh jadikan free gift seperti mcD buat. Berikan client, customer korang..mesti mereka suka! . Kalau dulu perlu tempah banyak-banyak baru ada kedai bak buat,Continue reading “Sticker Cermin-10 Keping Dah Boleh Custom!”

Cetak Baju-Sikit Kami Buat, Banyak Pun Kami Buat!

#CetakBajuHargaBajet-“PUAS HATI TEMPAH BAJU SINI..!” “SIAP CEPAT..HARGA BAJET!”. . Korang dah jumpa kedai cetak baju? Tahun 2023 ni dah tak perlu nak datang kedai.. Order ONLINE jer, macam order food panda tu.. Baju dah siap, kami hantar sampai depan rumah. Mudah kan? Jimat masa, jimat duit.. Bagitahu jer korang nak buat baju untuk program apa.Continue reading “Cetak Baju-Sikit Kami Buat, Banyak Pun Kami Buat!”

Print Banner. Semalam Order, Harini Siap!

ADAKAH BISNES TUAN BELUM ADA SEBARANG PROMOSI?? Untuk tahun 2023 ini kami mencadangkan tuan-puan mempromosi bisnes menggunakan banner dan banting. Teruskan menggunakan sosial media seperti fb, insta dan tiktok. Kali ini tambah dengan ‘offline’ promosi dengan menggunakan banner dan banting. Tuan-puan sudah bersedia viralkan bisnes tahun 2023 ini? Jom buat banner dan bunting sekarang..! BolehContinue reading “Print Banner. Semalam Order, Harini Siap!”

Pantas reply whatsapp!

Pantas kedai ni reply whatsapp! Kami nak tempah banner urgent. Merata dah cari kedai yang boleh buat. Ada kedai promo boleh siap cepat…tapi balas wasap pun lambat. “Sekarang kami dah jumpa kedai yang terpaling best!” #alhassanprinting! “Kawan yang rekemenkan…bukan setakat banner jer cepat siap..paling respek mereka pantas reply wasap. Tanhalah apa sajer..mereka akan jawab..best gais!”Continue reading “Pantas reply whatsapp!”

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?.

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?..Percaya atau tidak..hanya dengan tengok ‘packaging’ sahaja mampu membuatkan orang ramai tertarik nak beli produk anda..Ramai usahawan masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir..macam dekat bawah nišŸ‘‡ 4 MASALAH YANG SELALU USAHAWAN PIKIRKAN. 1.Kos tinggi 2.Tak pandai nak design 3.Tak penting pun buatContinue reading “Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?.”

Dah penat nak cari kedai cetak baju harga mampu bayar..?

#CETAKBAJUHARGA MAMPU BAYAR!!.Dah penat nak cari kedai cetak baju harga mampu bayar..? Cuba buat dengan kami dulu..tengok macam mana..on ke tak onšŸ˜Š..KENAPA ANDA PERLU TRY BUAT DENGAN KAMI šŸ‘•Cetak t-shirt ikut boleh ikut design anda sendiri @ kalau takde idea kami boleh tolong designkan.. šŸ‘•Material boleh pilih, cotton & microfiber. šŸ‘•Saiz dari XS hingga 7XL,Continue reading “Dah penat nak cari kedai cetak baju harga mampu bayar..?”

Tuan-tuan boleh upgrade daripada plastik biasa kepada HOT ITEM iaitu NON WOVEN BAG!

#BarangPanas-Selalu pergi seminar mesti dapat BEG percuma kan? Beg yang anda dapat itu sebenarnya adalah NON WOVEN BEG! #Perhatian-Khas untuk penganjur program, seperti kem ibadah, kursus, seminar dan yang seangkatan dengannya…pasti tuan-tuan perlu sediakan beg untuk peserta..betul tak? Kali ni, tuan-tuan boleh upgrade daripada plastik biasa kepada HOT ITEM iaitu NON WOVEN BAG! Baru nampakContinue reading “Tuan-tuan boleh upgrade daripada plastik biasa kepada HOT ITEM iaitu NON WOVEN BAG!”

Upgrade Bisnes Dengan Bisnes Kad Baru!

#BisnesKadTerpalingBajet-JANGAN TAK PERCAYA..!! Bisnes kad 5 kotak cuma bayar #RM59 sahaja!! #FREE caj design lagi!!! SELAMAT DATANG TAHUN 2023! Bisnes kad dah habisss?? Perhatian kepada owner bisnes dan founder produk! Grab tawaran promosi kami ni sekarang, kami offer tak lama…bila-bila masa je kami akan tutup tawaran SUPER GEMPAK ini!! Jom upgrade bisnes kad yang lama,Continue reading “Upgrade Bisnes Dengan Bisnes Kad Baru!”

“Boss tiba-tiba bagitahu kena tempah banner. Esok nak guna harini baru boss bagitahuā€¦peh!”

#Kamipencetakbanner-Lega apabila dah jumpa kedai yang boleh siapkan banner 1 hari sahaja! “Boss tiba-tiba bagitahu kena tempah banner. Esok nak guna harini baru boss bagitahu…peh!” Memang kelam kabut dibuatnya. Selepas kami bertanya 2-3 kedai, akhirnya jumpa juga 1 kedai yang boleh siapkan dalam masa 1 hari…!! Terima kasih #alhassanprinting !Bantu settle masalah kami. Kami orderContinue reading ““Boss tiba-tiba bagitahu kena tempah banner. Esok nak guna harini baru boss bagitahuā€¦peh!””