CUSTOM KALENDAR 2022 UNTUK BISNES ANDA SENDIRI !!

“INGATKAN KENA BUAT 1000 KEPING, RUPANYA BUAT 50 KEPING PUN BOLEH😎” KINI KEMBALI LAGI!! CUSTOM KALENDAR 2022 UNTUK BISNES ANDA SENDIRI !!.JOM TEMPAH KALENDAR LETAK JENAMA ANDA SENDIRI !!.“WOW TERUJA NYER ! boleh custom kalendar COMPANY saya sendiri !!”.Biar kami bantu anda custom KALENDAR COMPANY anda sendiri dengan kos yang sangat baget..khas untuk anda..owner bisnes,Continue reading “CUSTOM KALENDAR 2022 UNTUK BISNES ANDA SENDIRI !!”

VAKSINASI LENGKAP

✅ Mengurangkan risiko jangkitan COVID-19 sebanyak 88% ✅ Mengurangkan risiko jangkitan bergejala sebanyaki 86% ✅ Mengurangkan kemasukan ICU sebanyak 83% ✅ Mengurangkan risiko kematian 88% Tingkatkan Penilaian Kendiri TestReportIsolateInformSeek Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan BOSS DAH TEMPAH KALENDAR 2022?? Owner bisnes yang bijak akan Custom Kalendar khasContinue reading “VAKSINASI LENGKAP”

Hanya boss-boss yang kacak sahaja berani custom kalendar jenama mereka sendiri!

Kalau anda takda idea nak bagi free gift apa dekat kastemer, kami cadangkan bagi mereka kalendar. Ya, custom kalendar letak jenama anda sendiri. Letak gambar produk, servis dan apa sahaja bisnes yang anda usahakan. Selama 12 bulan kastemer akan simpan dan hari-hari mereka tengok bisnes anda😎 Sebenarnya begini, apabila kita berikan sesuatu kepada kastemer, iniContinue reading “Hanya boss-boss yang kacak sahaja berani custom kalendar jenama mereka sendiri!”

Custom Baju Sublimation

Baju Sublimation. Semakin menjadi pilihan ramai. Kalau ada design atau logo yang besar sesuai buat teknik sublimation. Kelebihan teknik sublimation ini adalah tiada had warna kerana dicetak secara digital. Dan boleh print penuh depan dan belakang baju. Minima 10 helai. Dah ada design?. Kalau belom, designer kami sedia untuk membantu. http://bit.ly/Sublimation2021http://bit.ly/Sublimation2021http://bit.ly/Sublimation2021 kamipencetaksublimation

Baju Sedondon Family Day

Ok juga, buat baju sedondon satu family kan..ayah, ibu, kakak, abang & adik pakai baju sama jer..paling syiok, masa amik gambar, 1 family sama..simpan buat kenangan❤ Baju i am ni boleh letak nama personal.Sesuai buat baju family sedondon. Material kain boleh pilih, sama ada nak baju 100% cotton atau baju microfiber. Warna baju juga bolehContinue reading “Baju Sedondon Family Day”

Cantik jugak buat baju letak gambar macam ni❤

Wow! Sesekali buat lain dari yang lain, apa salahnya. Cantik jugak buat baju letak gambar macamni❤ Pada pakai baju gambar artis, lebih elok pakai baju letak gambar anak, family atau gambar sendiri..tak gitu🤩 Bahagia cara masing-masing. Tidak menjadi kesalahan pun. Kita raikan pendapat dan cara setiap orang.😊 Kalau anda pun nak buat baju cantik macamContinue reading “Cantik jugak buat baju letak gambar macam ni❤”

1 JAM SEBELUM UJIAN SARINGAN AIR LIUR

✅ Jangan makan dan minum ✅ Jangan merokok dan vape ✅ Kumur dengan air kosong untuk mengeluarkan sisa makanan dan minuman ( kopi ) ✅ Elakkan berus gigi atau berkumur dengan pencuci mulut/ air garam ✅ Jangan kunyah gula-gula getah Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan Assalamualaikum tuan2,Continue reading “1 JAM SEBELUM UJIAN SARINGAN AIR LIUR”

BOSS DAH TEMPAH KALENDAR 2022??

Owner bisnes yang bijak akan Custom Kalendar khas untuk perniagaan mereka. Sebab hari-hari orang akan tengok kalendar…betul tak?. Jadi, gunakan kalendar jer sebagai alat pemasaran. Taknak ke 12 bulan info berkenaan bisnes tuan-tuan terpampang dekat kalendar ?. Letak semua info penting bisnes kalian dekat Header kalendar. Bulan Disember akan datang ni waktu paling sesuai buatContinue reading “BOSS DAH TEMPAH KALENDAR 2022??”