Jangan kelam kabut, tenang jer..benda boleh settle! Kad kahwin dah tempah??

#Perhatian kepada calon-calon RAJA SEHARI! Tinggal lagi sebulan majlis raja sehari, kad jemputan masih belum tempah!! Kalau boleh nak cari online jer…yang boleh siap pos kalau kad dah siap!…dah tak sempat rasanya kalau nak datang ke kedai. Banyak urusan lain yang perlu diselesaikan. Mujur terjumpa kedai #AlhassanPrinting. Mudah sangat deal, incharge person ramah, balas wasapContinue reading “Jangan kelam kabut, tenang jer..benda boleh settle! Kad kahwin dah tempah??”

Belum turun gelanggang team lawan dah cemas!

Fuhh! Smart teruk jersey ni bila dah masokkan logo team. Boleh ke nak order 3 helai jer?Selalu kastemer tanya persoalan begini. Jangan risau, buat dengan kami memang tiada minima order. Tak sanggup kami nak kecewakan kastemer. Ada yang order sehelai, kami ok jer..jarang tak on.Sebab ada yang beli untuk jadikan pakaian casual. Tidak semestinya gunaContinue reading “Belum turun gelanggang team lawan dah cemas!”

Dulu-dulu sekotak bisnes kad berharga RM50-60 sekotak!

Fuhh!!Bisnes kad #RM11.80 sekotak!! WAH!!!#FREE caj design lagi!!! Perhatian kepada owner bisnes dan founder produk! Grab tawaran promosi kami ni sekarang, kami offer tak lama…bila-bila masa je kami akan tutup tawaran gempak ni!! Jom upgrade bisnes kad yang lama, tukar design baru. Boss-boss semua nak order bisnes kad sekarang? Kami ulang!#Promosi..RM11.80/BOX#FREE caj design!! Klik linkContinue reading “Dulu-dulu sekotak bisnes kad berharga RM50-60 sekotak!”

Meriah family day keluarga tu…Syoknya!

TARIKH FAMILY DAY DAH DEKAT TU..BAJU SEDONDON DAH BUAT KE?? JOM BUAT DENGAN KAMI, 5 HARI SIAP! Sempat lagi nak tempah sekarang. Cara nak tempah pun senang jer, just bagi saiz baju, pilih kaler baju dan pilih design. Design pulak kami dah siapkan..tinggal pilih je. Boleh edit dan tambah apa-apa tulisan yang korang nak. JanganContinue reading “Meriah family day keluarga tu…Syoknya!”

Apa agaknya pemberian hadiah yang anda sedang fikirkan?

Nak cari hadiah yang premium namun harga sangat bajet! Apa agaknya pemberian hadiah yang anda sedang fikirkan? Kusut juga nak fikirkan apa hadiah yang sesuai, betul tak? Kami cadangkan cawan, ya cawan atau mug. Simple dan premium. Yang menjadikan ia menarik kerana boleh cetak sebarang tulisan. Kami boleh sediakan cawan dan juga kotak termasuk cetakan,Continue reading “Apa agaknya pemberian hadiah yang anda sedang fikirkan?”

Kalau urgent nak guna banner, tahu dah nak buat dekat mana!

Sedikit info yang kami nak kongsikan berkenaan banner dan bunting. Istimewanya banner dan bunting adalah ia tahan lama walaupun terdedah pada cahaya matahari dan hujan. Sama ada yang kita gantungkan di tiang-tiang lampu, di luar kedai dan di tempat yang sentiasa terdedah pada haba. Ini kerana material yang digunakan kalis air dan tahan lasak. WalaupunContinue reading “Kalau urgent nak guna banner, tahu dah nak buat dekat mana!”

Berapa agaknya kos sehelai baju korporat?

Tujuan memakai pakaian baju koporat adalah lebih menjurus kepada pengenalan sesuatu organisasi dan sebagai lambang atau imej. Kepada usahawan pula memakai baju koporat ini adalah untuk penjenamaan syarikat dan akan memberi lebih keyakinan kepada bakal pelanggan. Kami mempunyai kepakaran dalam penghasilan baju korporat lelaki, baju korporat wanita dan juga baju korporat wanita muslimah labuh. Terdapat lebih 200 pilihan design bajuContinue reading “Berapa agaknya kos sehelai baju korporat?”

PERHATIAN-CETAK BAJU UNIFORM SYARIKAT

Adakah anda founder dan pemilik syarikat. Sanggupkah anda melihat pesaing sentiasa upgrade perniagaan mereka? Bisnes dah lama, dah masuk tahun 2022 boss..masih belum ada baju untuk staf? Walaupun bisnes kita masih besaiz kecil, tetapi kita perlu berjiwa besar dan perlu berfikiran jauh ke hadapan. Cuba bayangkan ‘first impression’ bakal pelanggan, apabila melihat staf anda kemasContinue reading “PERHATIAN-CETAK BAJU UNIFORM SYARIKAT”

Minggu depan majlis raja sehari…bunting kahwin belum tempah??

Alhamdulillah Tempah awal nanti tak kalutšŸ˜Š MAJLIS WALIMATULURUS DAH DEKATTAPI BANNER KAHWIN BELUM TEMPAHā€¦ADUHHH!! Kurang berseri majlis kahwin kalau takda banner. Nak tahu kenapa?Bila ada bannerā€¦mudah dari jauh tetamu dah nampak, lagi pun seumur hidup sekali jadi raja sehari. Jadi..kita buat meriah sikit.šŸ˜™ Design kami dah siapkan, siap 1 hari bekerja. Kami boleh pos jikaContinue reading “Minggu depan majlis raja sehari…bunting kahwin belum tempah??”

“HARI-HARI BUSY..MEMANG TAKDA MASA NAK PERGI KEDAI BUAT TEMPAHAN”

“MACAM MANA BOLEH TAK PERASAN BUKU RESIT PERSATUAN DAH HABISSS TERUS NI” “HARI-HARI BUSY..MEMANG TAKDA MASA NAK PERGI KEDAI BUAT TEMPAHAN” “MUJUR TERJUMPA POST FB #ALHASSANPRINTINGā€¦SANGAT-SANGAT MEMBANTU KAMI YANG DALAM KESULITANā€¦SETTLE MASALAH!” . Kini boleh buat tempahan buku resit secara ONLINE sahaja. Jimat masa, jimat duit! Buku resit alaf baru dah tak gunakan kertas karbon.Continue reading ““HARI-HARI BUSY..MEMANG TAKDA MASA NAK PERGI KEDAI BUAT TEMPAHAN””