BAJU UNIFORM STAFF/CREW

KHAS UNTUK OWNER SYARIKAT KONTRAKTOR 5 sebab kenapa tuan perlu buat baju staf/crew syarikat; ➡️Menaikkan imej syarikat, kelihatan lebih berdaya saing➡️Mengukuhkan ‘Brand’ syarikat➡️Staf/crew nampak lebih seragam & kemas➡️’Add Value’ kepada syarikat & staf➡️Selangkah ke hadapan berbanding syarikat persaing Jika tuan-tuan masih ragu-ragu & masih mencari kedai printing yang sesuai, kami sedia membantu. Boleh mulakan sekarangContinue reading “BAJU UNIFORM STAFF/CREW”

MALAYSIA LOCKDOWN PREMIUM TEE❗❗❗

SIMPAN SEBAGAI KENANGAN TAHUN 2020 GAIS💥💥 #KESANAKESINI #STAYATHOME #KITAJAGAKITA Baju ni khas untuk memori tahun 2020 gais. #MalaysiaLockdown, yang pasti kita akan kenang sampai bila bila. Sarung baju ni tanda anda sama sama berjuang melawan musuh halimunan Covid-19. Design simple, tak huru hara sangat..tapi ‘smart’. Harga tak mengarut & harga mampu bayar. Jom gais, grabContinue reading “MALAYSIA LOCKDOWN PREMIUM TEE❗❗❗”

Ucaplah Terima Kasih

Biasakan diri sentiasa ucap terima kasih kepada orang yang sudi membantu kita. Nampak seperti mudah, percayalah ramai yang terlepas mengucapkan perkataan tersebut. Jangan sampai orang nilai kita sebagai sombong. Mulakan dirumah, ajar anak anak kita supaya sentiasa ucapkan terima kasih seperti ‘terima kasih ibu kerana masak untuk kami’, ‘terima kasih ayah kerana hantar dan jemputContinue reading “Ucaplah Terima Kasih”

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Selamat menyambut bulan Ramadhan Kareem tahun 2020/1441H kepada semua pelanggan. Sudah pasti Ramadhan kali ini paling istimewa buat seluruh umat Islam. Menjadi sejarah dan kenangan dalam hidup kita yang mana umat Islam berpuasa dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), berjuang melawan musuh halimunan Covid-19. Kebiasaan sepanjang Ramadhan tahun-tahun sebelumnya seperti Solat Tarawih, Bazar Ramadhan, BuffetContinue reading “Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan”

Servis Design Poster

WHOOHA !! PELANGGAN TENGOK POSTER JER DAH TERPUKAU !! Kalau anda owner bisnes, anda wajib ada poster yang membuatkan pelanggan terpesona dengan produk anda ! Produk yang bagus, sedap & memukau belum menjamin produk anda laku keras ! Poster perlu menarik, ‘First Impression’ dari pelanggan itu yang penting. Dengan lihat poster sahaja pelanggan dah terpukaw,Continue reading “Servis Design Poster”

Tazkirah Untuk Santapan Jiwa

Dalam dunia ni, semua benda bergerak dalam zon masa masing2. Ada yg masih single…Ada yg nikah 20 ribu belanja, sebulan dah berpisah..Ada yg dah nikah 10 tahun tapi masih belum ada anak.Ada yg baru nikah bulan lepas, hari ni dah mengandung. Ada yg grad umur 23 tapi terpaksa tunggu 5 tahun sebelum dapat kerja tetap.AdaContinue reading “Tazkirah Untuk Santapan Jiwa”

Terima kasih kerana terus support kami.

Ada pelbagai ragam pelanggan, kami bersyukur ditemukan dengan pelanggan yang baik-baik, semuanya senang kami berurusan. Kami cuba sehabis baik untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada semua pelanggan. Ada juga kami lambat jawab pertanyaan melalui wasap atau tidak angkat panggilan telefon, berkemungkinan staf sedang sibuk, namun kami akan ‘reply’ semula secepat mungkin. Segala kekurangan akan kamiContinue reading “Terima kasih kerana terus support kami.”

Jumaat ke-5 dalam tempoh PKP

Harini lelaki muslim masih belum dapat menunaikan solat Jumaat. Minggu kelima sepanjang tempoh PKP. PKP tahap tiga bermula 15 April hingga 28 April 2020. Rakyat diminta terus memberikan kerjasama dan patuh arahan PKP. Pertambahan bilangan kenderaan di atas jalan raya menunjukkan tahap ketidakpatuhan arahan PKP meningkat. Mereka yang ingkar akan dikenakan tindakan tegas-MKN Kerajaan mengucapkanContinue reading “Jumaat ke-5 dalam tempoh PKP”

“SALES up to 70% JIKA ANDA ADA PRODUK SENDIRI”

Anda ada produk sendiri ??..anda wajib buat LABEL STICKER produk anda sendiri..!! TERKINI – minima order hanya 10 keping sahaja..!!, biar betul..!!sukar nak cari kedai yang boleh buat minima order macam nikan..? tak perlu risau lagi, dengan kami anda boleh buat minima 10 keping jer LABEL STICKER produk anda. PROMO kami ni memang KHAS untukContinue reading ““SALES up to 70% JIKA ANDA ADA PRODUK SENDIRI””