Jenis-jenis Material Kain

Kami nak kongsikan berkenaan jenis-jenis material kain t-shirt yg ada di pasaran. T-shirt diperbuat daripada beberapa jenis material atau bahan yang berbeza-beza mengikut kegunaan pakaian tersebut samada untuk casual, sukan dan sebagainya. Material juga memainkan peranan terhadap keselesaan dan kualiti pakaian. Dah ready nk study?..ok jom😁 1. Tetra Cotton (26TC/30TC)Kain dari jenis Tetra Cotton merupakanContinue reading “Jenis-jenis Material Kain”

Agen Dropship Diperlukan !

Apa khabar tuan ! Sedang buat apa tu. Mesti sedang relax dekat rumah kan?. Nak keluar jalan-jalan pun tak boleh, kena patuh arahan PKP sekarang. Sambil duduk-duduk dekat rumah ni, jom buat income sikit. Jadi agen dropship kami..wow ! Menarik ni..jana income tanpa had.💥💥💥 Tuan cuma ‘promote’ kan produk je. Tiada apa-apa syarat untuk jadiContinue reading “Agen Dropship Diperlukan !”

FLYERS

Perkongsian kami hari ini adalah tentang kelebihan flyers di dalam proses pengiklanan dan mengapa ia masih diteruskan walaupun sudah berada di era teknologi di mana media sosial menjadi medium untuk memasarkan barangan dengan efektif. Antara sebab-sebab mengapa flyers masih digunakan ialah :- (+)Kos Efektif (+)Mudah untuk Design (+)Padat Informasi (+)Warna Menarik (+)Tagline / Headline..Kalau tuan2Continue reading “FLYERS”

HANGING MEDAL

3 SEBAB KENAPA TUAN2 KENA CUBA DEAL DENGAN KAMI: ➡️1. HARGA MAMPU BAYAR➡️2. ADA BANYAK PILIHAN➡️3. TIADA MINIMA ORDER.Kami amat menjaga kualiti setiap produk yang dihasilkan demi menjamin kepuasan hati tuan2. Misi kami adalah untuk memberikan servis dan produk yang terbaik agar anda berasa selesa berurusan dengan kami..Tuan2 sedang mencari kedai buat plaque/medal ??, nakContinue reading “HANGING MEDAL”

JANJI ADALAH HUTANG YANG HARUS DIBAYAR

Dalam kehidupan seharian tentu kita sering berjanji. Namun tahukah kita apa makna hakiki dari janji yang kita ikrarkan dan bagaimana kesannya? Dalam pengertian yang sangat asas, janji bererti sebuah ikrar bahwa kita akan melaksanakan sesuatu di masa yang akan datang atau di masa yang telah kita tentukan. Janji ikrar kepada diri sendiri, orang lain maupunContinue reading “JANJI ADALAH HUTANG YANG HARUS DIBAYAR”

Musim Covid-19. Sila patuh arahan PKP

#StayAtHome #StayStrong #FightCovid19 …. JOMLAH CETAK BAJU Ada banyak jenis baju;✔Polo Lacoste✔T-shirt Roundneck✔Microfiber✔Sublimation✔Jersey✔Baju Muslimah✔T-shirt Raglan Boleh tambah cetakan atau kalau ada bajet lebih boleh sulam nama@logo. ============Terima kasih kerana support Al hassan printing. Oh ye, kalau tuan2 nk tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material kain boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzdatau wasap–>https://wa.me/601127282328/cetakbaju Alhassan PrintingContinue reading “Musim Covid-19. Sila patuh arahan PKP”