CETAK BAJU FAMILY DAY

Bertenang..
Nak buat baju FAMILY DAY kan?. Nah ! kami OFFER harga kilang terus !

Boleh lah bincang dengan ahli keluarga nak pilih tema kaler baju family day tahun ni. Ada 16 pilihan kaler baju. Saiz baju dari XS hingga 5XL. Oh ye, baju muslimah pun ada untuk perempuan.

Pasal design nak cetak apa, tak payah risau. Kami dah buat siap-siap untuk anda. Anda tinggal pilih jer suka yang mana satu..boleh edit pulak tu.

Cara nak order, kalau rajin dan berdekatan, boleh terus datang kedai dekat sini bit.ly/2ZqYKMm. Boleh tengok material kain. Kalau jauh, kita sembang sembang dalam wasap jer dekat sini https://tinyurl.com/y5fo9da4.

Sekarang semua dihujung jari. Jauh mana pun kita duduk, Abam kurier ada, diorang sedia berkhidmat dan gigih akan hantar barang sampai depan rumah.

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/cetaktshirtRM9.90. Terima kasih ❤

KEBURUKAN MAKAN LEWAT MALAM

🍟 Gula dalam darah meningkat

🍟 Berat meningkat

🍟 GERD/Asid reflux

🍟 Mudah lupa

🍟 Sakit jantung

Kalau terlalu lapar, boleh makan kacang, buah-buahan, telur rebus atau bijiran.

😃 Untuk belajar lebih banyak tentang info kesihatan, follow telegram Dr Samhan 👉🏻 https://t.me/drsamhan

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

SELAMAT PAGI !❤

Dalam apa jua yang kita usahakan, usahakanlah yang terbaik.

Buatlah yang terbaik, paling baik dari usaha-usaha kita pernah buat sebelum ini.

Amalkan moto seperti “buat yang terbaik” atau “do the best” dalam apa jua yang kita usahakan.

Seringkali apa yang kita usahakan bertemu kegagalan. Tetapi, kita masih ada peluang untuk berusaha lagi di lain kali.

Peluang tetap akan ada selagi kita tekad mahu terus berusaha.

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

TEMPAHAN CUSTOM KALENDAR 2021 KINI TELAH DIBUKA !

Perniagaan anda masih sendu lagi? dah cuba macam-macam strategi pemasaran tetapi bisnes masih slow?

Ni kami bagi anda idea, satu tenik pemasaran cara halus. Promosi bisnes anda gunakan kalendar. 12 bulan gais, bisnes anda dilihat oleh ramai orang tanpa sedar!

SIAPA YANG WAJIB CUSTOM KALENDAR 2021 NI??

→PEMILIK KEDAI – Butik? Restoran? Kedai aksesori kereta? Kedai perabot? bengkel kereta?

→SERVIS – Servis aircond? Servis buat web? Repair laptop? Agen Takaful?

→Travel agency? Property? Bekam? no problem..memang sesuai untuk anda..!

→TIADA KEDAI – boleh ker? Boleh, tiada masalah. Yang penting anda ada brand sendiri, ada SOSIAL MEDIA khas utk produk anda…memang kena custom kalendar sendiri ni!!

→COMPANY BESAR – of course!!, wajib kena ada custom KALENDAR 2021 ini..!!

→FOUNDER PRODUK – inilah masanye nak promosi produk laku keras korang tu, promote hanya guna custom KALENDAR 2021..amacam, berani?

Nak tanya detail & nak tempah kalendar custom 2021 ni, boleh wasap kami disini http://bit.ly/CUSTOMKALENDAR2021

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

ALHASSAN PRINTING

“Hati akan tenang, bila kita menerima hakikat apa yang ada itu sudah ditakdir milik kita. Dan apa yang hilang sudah ditakdir bukan milik kita

Bismillah.

ISNIN
28 Sept 2020
10 Safar 1442H

☆AlHassan Printing☆
■Waktu Operasi■
Isnin-Jumaat | 10 pagi-6 ptg
Sabtu | 10 pagi-1 ptg
Ahad | TUTUP

StaySafe

rarefounders

alhassanprinting

t-shirt | banner/banting | medal | trophy | plaque | merchandise | embroidery | premium gift | sticker | name card | flyers | flag |

LIKE, SHARE & FOLLOW
rapat kami disini;👇
➡️FBPage:
https://www.facebook.com/alhassanbizprinting
https://www.facebook.com/cetaktshirtRM9.90
https://www.facebook.com/AlhassanJersey
➡️Instagram:
https://www.instagram.com/al_hassanprinting
➡️Website:
http://www.alhassanbiz.com

BAGAIMANA NAK BERHENTI MEROKOK

👨🏻‍⚕️ PROFESIONAL KESIHATAN :
Profesional kesihatan yang mesra bersedia untuk membantu anda dan menyesuaikan ‘Pelan Berhenti Merokok’ yang tepat

💊 UBAT BANTU BERHENTI MEROKOK :
✅ Terapi Penggantian Nikotin (Nicotine Replacement Therapy, NRT) untuk membantu anda berhenti merokok boleh meningkatkan peluang untuk berjaya

✅ Ubat bantuan ini juga boleh mengawal ketagihan yang kuat dan mengurangkan simptom penarikan

✅ Doktor atau ahli farmasi boleh membantu menyesuaikan pelan berhenti merokok bersama-sama dengan penggunaan ubat bantuan berhenti merokok

✅ Berfungsi untuk mengurangkan kesan ketagihan nikotin ketika proses berhenti merokok. Ia menyalurkan nikotin ke dalam badan dalam kadar yang terkawal

✅ NRT terdapat dalam pelbagai bentuk seperti tampalan transdermal dan gula getah oral.

💪🏼 KEAZAMAN DIRI
🌻 Berhenti merokok dengan keazaman diri atau kaedah secara serta-merta (cold-turkey) adalah kaedah yang dilakukan oleh kebanyakan perokok apabila mereka membuat keputusan untuk berhenti.

🦾 Walaupun ini adalah tindakan yang terpuji, ketagihan dan simptom penarikan yang dialami perokok dalam tempoh yang panjang menyebabkan mereka kembali merokok

😊 Kongsikan pada ahli keluarga dan rakan tentang TIPS BERHENTI MEROKOK ini dan Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

ALHASSAN PRINTING

ALHASSAN PRINTING
No 43 A, Jalan beringin 4,
72200 Batu Kikir, Negeri Sembilan.
011-2481 8291

➡️FBPage:
https://www.facebook.com/alhassanbizprinting
➡️Instagram:
https://www.instagram.com/al_hassanprinting
➡️Website:
http://www.alhassanbiz.com

■Waktu Operasi■
Isnin – Jumaat | 10 pagi – 6 ptg
Sabtu | 10 pagi – 1 ptg
Ahad | Tutup

https://maps.app.goo.gl/yPJdKkMGaj9v3TbHA

BISNES KAD

Setiap usahawan wajib ada bisnes kad, tanpa bisnes kad ibarat kalian undur selangkah ke belakang.

Kenapa pentingnya bisnes kad?

Fungsi bisnes kad adalah sebagai alat pengenalan perniagaan dan boleh letak segala maklumat perniagaan pada kad anda. Ianya mudah di simpan & mudah dibawa ke mana saja.

Bisnes kad juga akan membantu anda dari sudut pemasaran kerana ia akan menjadi peringatan berguna kepada bakal pelanggan atau prospek anda!!

Namun begitu, reka bentuk ataupun design bisnes kad anda, janganlah terlalu extream, biar nampak ringkas tapi mantap!

Nak buat BISNES CARD cantik mcm ni? Kami ada koleksi template bisnes kad yang ohsem!, senang kalian tinggal pilih sahaja.

Bertenang boss, buat dgn kami tiada minima order, 1 box pun on..!!. SEDANG #PROMOSI SEKARANG. Beli 2 BOX, FREE 1 BOX, harga cuma #RM39 sahaja !!!

Nak tanya lebih detail boleh wasap kami disini http://bit.ly/2YNTL74

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

SALAM JUMAAT KAMI PENCETAK BAJU

Salam jumaat, penghulu segala hari.

Kami sedang siapkan baju team Irec Group Education. Dah hampir siap. GOOD JOB team production Alhassan Printing.

Semoga di hari Jumaat yang penuh barakah ini kita semua sentiasa diberi nikmat sihat dan rezeki yang berkat serta diberikan kelancaran dengan segala apa yang kita lakukan oleh Allah SWT.

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

Jangan pelihara kucing sekiranya menyusahkan keluarga, jiran – Mufti Perlis

Umat Islam dinasihatkan jangan memelihara kucing di rumah mereka sekiranya hobi itu boleh menimbulkan masalah dalam keluarga dan hidup berjiran, kata Mufti Perlis Prof Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin.

Beliau berkata pemilik kucing harus menjaga haiwan peliharaan mereka dengan terurus dan jangan membiarkan kucing itu bebas keluar ke rumah jiran dan membuang najis di situ sehingga menyusahkan jiran tetangga.

“Jika kucing seseorang pergi dan membuang najis di rumah jiran tidak berdosa bagi jiran itu menangkap dan membuang kucing itu ke tempat lain,” katanya menjawab soalan jemaah pada kuliah mingguannya di Masjid Alwi di sini malam tadi.

Mohd Asri juga berkata tidak ada sebarang hadis yang menyebut Nabi Muhammad SAW menyuruh umatnya memelihara kucing tetapi baginda mengingatkan supaya jangan menyeksa dan menyakitkan kucing.

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey