Apa agaknya pemberian hadiah yang anda sedang fikirkan?

Nak cari hadiah yang premium namun harga sangat bajet!

Apa agaknya pemberian hadiah yang anda sedang fikirkan?

Kusut juga nak fikirkan apa hadiah yang sesuai, betul tak?

Kami cadangkan cawan, ya cawan atau mug. Simple dan premium. Yang menjadikan ia menarik kerana boleh cetak sebarang tulisan.

Kami boleh sediakan cawan dan juga kotak termasuk cetakan, khas untuk anda!

Boleh wasap team kami harini!
Tekan link wasap dibawah;

https://wa.link/x7f9eg
https://wa.link/x7f9eg
https://wa.link/x7f9eg

#custommug #mughargabajet #cetakmug

Kalau urgent nak guna banner, tahu dah nak buat dekat mana!

Sedikit info yang kami nak kongsikan berkenaan banner dan bunting.

Istimewanya banner dan bunting adalah ia tahan lama walaupun terdedah pada cahaya matahari dan hujan. Sama ada yang kita gantungkan di tiang-tiang lampu, di luar kedai dan di tempat yang sentiasa terdedah pada haba.

Ini kerana material yang digunakan kalis air dan tahan lasak. Walaupun warna pada banner dan banting akan luntur tapi ia bukan dalam jangka masa yang singkat.

Ini merupakan satu berita gembira kepada usahawan yang gemar membuka car booth sale, gerai-gerai dan apa sahaja event atau majlis yang boleh mempromosikan perniagaan anda.

Jadi, anda boleh guna dalam masa yang lama. Jimatkan?

Tuan-tuan sudah ada design banner?.
Kalau belum, nak kami bantu?

Banner siap print sepantas 1 hari sahaja.

Bawah ni nombor wasap team kami
Boleh wasap harini

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

#kamipencetakbanner #orderbanneronline #semalamorderharinisiap

Berapa agaknya kos sehelai baju korporat?

Tujuan memakai pakaian baju koporat adalah lebih menjurus kepada pengenalan sesuatu organisasi dan sebagai lambang atau imej.

Kepada usahawan pula memakai baju koporat ini adalah untuk penjenamaan syarikat dan akan memberi lebih keyakinan kepada bakal pelanggan.

Kami mempunyai kepakaran dalam penghasilan baju korporat lelakibaju korporat wanita dan juga baju korporat wanita muslimah labuh.

Terdapat lebih 200 pilihan design baju korporat lelaki & wanita jenis ready made. Juga boleh custom made jika ada permintaan.

Nak tanya lebih detail berkenaan baju koporat, boleh terus wasap team kami
https://kliksini.my/BajuKorporat

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

#kamipembekalbajukoporat

PERHATIAN-CETAK BAJU UNIFORM SYARIKAT

Adakah anda founder dan pemilik syarikat. Sanggupkah anda melihat pesaing sentiasa upgrade perniagaan mereka?

Bisnes dah lama, dah masuk tahun 2022 boss..masih belum ada baju untuk staf?

Walaupun bisnes kita masih besaiz kecil, tetapi kita perlu berjiwa besar dan perlu berfikiran jauh ke hadapan.

Cuba bayangkan ‘first impression’ bakal pelanggan, apabila melihat staf anda kemas dengan seragam syarikat. Sudah pasti mereka akan kagum dan mula berasa yakin untuk terus berurusan dengan syarikat anda.

Adakah anda benar-benar sanggup membiarkan persaing mendahului anda?

Jika anda sentiasa mahu relevan di dalam pasaran. Pastikan sentiasa upgrade perniagaan anda. Mulakan dengan seragamkan baju staf dahulu.

Kami sedia membantu anda,
Whatsapp team kami sekarang👇
https://tinyurl.com/y3g233c9

#kamipencetakbaju #cetakbajuuniformsyarikat

#cetakbajustaf #cetakbajucrew

Minggu depan majlis raja sehari…bunting kahwin belum tempah??

Alhamdulillah

Tempah awal nanti tak kalut😊

MAJLIS WALIMATULURUS DAH DEKAT
TAPI BANNER KAHWIN BELUM TEMPAH…ADUHHH!!

Kurang berseri majlis kahwin kalau takda banner.

Nak tahu kenapa?
Bila ada banner…mudah dari jauh tetamu dah nampak, lagi pun seumur hidup sekali jadi raja sehari. Jadi..kita buat meriah sikit.😙

Design kami dah siapkan, siap 1 hari bekerja. Kami boleh pos jika anda kesuntukan masa untuk datang ke kedai..takda masalah, semua boleh settle💪

Majlis dah dekat tu, meh kami printkan. Wasap sekarang👇

Majlis dah dekat tu, meh kami printkan. Wasap sekarang👇

https://go.wasap.my/BannerRajaSehari
https://go.wasap.my/BannerRajaSehari
https://go.wasap.my/BannerRajaSehari

#bannerkahwin #buntingkahwin #buntingrajasehari

“HARI-HARI BUSY..MEMANG TAKDA MASA NAK PERGI KEDAI BUAT TEMPAHAN”

“MACAM MANA BOLEH TAK PERASAN BUKU RESIT PERSATUAN DAH HABISSS TERUS NI”

“HARI-HARI BUSY..MEMANG TAKDA MASA NAK PERGI KEDAI BUAT TEMPAHAN”

“MUJUR TERJUMPA POST FB #ALHASSANPRINTING…SANGAT-SANGAT MEMBANTU KAMI YANG DALAM KESULITAN…SETTLE MASALAH!”

.

Kini boleh buat tempahan buku resit secara ONLINE sahaja. Jimat masa, jimat duit!

Buku resit alaf baru dah tak gunakan kertas karbon. Sekarang guna NCR fungsi seakan kertas karbon. Kelebihannya buku resit dah tak comot lagi.

Custom buku resit boleh letak logo, alamat, nombor telefon dan lain-lain maklumat penting persatuan dan jabatan.

MINIMA ORDER CUMA 10 BUKU SAHAJA!

Ini yang paling UTAMA. Buku resit yang sudah siap kami akan HANTAR sampai ke alamat tuan-tuan dengan bantuan abam kurier. Boleh pos ke seluruh Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak!

Dapatkan quotation harga dari kami sekarang. Wasap team kami, tekan link dibawah👇

http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

#custombukuresit #bukuresitonline

Apa hadiah sesuai sempena hari guru?

Jika bajet kecil tetapi mencari sesuatu yang nampak premium untuk dijadikan sebagai hadiah atau gift, kami cadangkan buat tuala.

Ada dua pilihan tuala, iaitu tuala mandi bersaiz besar & tuala muka/tangan yang bersaiz kecil.

Sekiranya ada ucapan seperti terima kasih, ucapan penghargaan, nak letak nama atau apa saja perkataan yang dirasakan sesuai, semuanya kami boleh cetakkan…

Kami juga ada sediakan kotak, boleh masukkan tuala ke dalam kotak. Nampak lebih premium lagi gift anda💝

Jadi, dah dapat idea nak buat hadiah apa tahun ni??

Nak terus order boleh tekan link ni http://bit.ly/GiftTuala

Seronok anak murid tengok kelas mereka cantik!

Tentu anak murid teruja dan bersemangat nak datang ke sekolah setiap hari. Kelas cantik, cikgu baik…

CIKGU DAH MULA HIAS KELAS?
SESI PERSEKOLAHAN 2022 DAH TINGGAL TAK BERAPA HARI JE LAGI…

.

Jika belum…

KHAS UNTUK CIKGU-CIKGU YANG SEDANG MENCARI BANNER KECERIAAN KELAS.

DISINI LAH LUBUK RAMAI CIKGU MENEMPAH BANNER KECERIAAN KELAS!

✔Design telah disediakan
✔Material tahan lasak
✔Saiz lebih kurang kertas manila kad

Kami akan bantu cikgu-cikgu hias kelas, banner yang kami sediakan👇

+BANNER CARTA HARI LAHIR
+BANNER CARTA KEHADIRAN
+BANNER CARTA ORGANISASI
+BANNER JADUAL TUGASAN
+BANNER JADUAL WAKTU
+BANNER PERATURAN KELAS
+BANNER SELAMAT DATANG
+BANNER MOTIVASI/MUTIARA KATA

Design kami telah sediakan, cikgu hanya tinggal pilih sahaja, mudahkan?🤗

Cikgu nak order sekarang?
Boleh wasap kami harini, lusa kami dah boleh siapkan. Tekan link dibawah👇

https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c

CikguKreatifMuridSayang

Bannerkeceriaankelas

Bannerceriakelas

Bannercantikkankelascikgu


Jangan lupa follow pages kami ya🤗
…bantu kami share & tag rakan-rakan cikgu, mungkin mereka pun sedang mencari banner keceriaan kelas. Terima kasih💚

Semalam Order Harini Siap!

Alamak!..Last minit boss suruh tempah banner…

Design dah ada, tinggal nak print jer!

Merata tempat cari kedai yang boleh buat urgent..

Alhamdulillah jumpa #alhassanprinting. Settle masalah geng!

“Order pun by wasap jer..senang. Pantas team alhassan printing reply..memang puas hati”-Azman

Bawah ni nombor wasap team kami
Boleh wasap harini

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

#Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih

Tak sabar nak hias kelas!

NakCeriakanKelas-Tempahan banner keceriaan kelas dah siap. Tak sabar nak pasang dekat kelas. Siap dapat free gift lagi!

Tahun ini di pilih menjadi guru kelas..masih belum ada idea nak hias kelas macam mana..

“Kalau hias guna banner keceriaan kelas ok jugak ni, jimat masa..tak perlu buat sendiri”-Cikgu Syikin

.

Betul cikgu, hias kelas guna banner keceriaan kelas yang kami buat jer..cikgu dah tak payah nak pikir pasal design, sebab kami dah ada banyak design. Cikgu tinggal pilih ajer..

Ada banner keceriaan jadual waktu, jadual tugasan murid, carta organisasi, peraturan kelas, banner motivasi dan macam-macam lagi..confirm ceria kelas cikgu nanti!

…takkan cikgu nak tengok kelas sebelah jer hias lawa-lawa…cikgu yang kreatif murid sayang..

Mesti cikgu dah tak sabar nak tengok semua design yang kami ada kan..

Cikgu wasap team kami harini. Kami akan reply dengan pantas!. Tekan link dibawah ya👇

https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang

CikguKreatifMuridSayang

Bannerkeceriaankelas

Bannerceriakelas

bannercantikkankelascikgu