Bisnes Kad Premium Harga Bajet!

JANGAN TAK PERCAYA..!!
Bisnes kad 5 kotak cuma bayar #rm59 sahaja!!

#FREE caj design lagi!!!

Perhatian kepada owner bisnes dan founder produk! Grab tawaran promosi kami ni sekarang, kami offer tak lama…bila-bila masa je kami akan tutup tawaran gempak ni!!

Jom upgrade bisnes kad yang lama, tukar design baru.

Boss-boss semua nak order bisnes kad sekarang?

Kami ulang!
#Promosi..tempah 5 BOX, hanya bayar RM59 sahaja dan  #FREE postage!!

Klik link dibawah👇
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8

———————-
Bantu kami ‘Share & Tag’ rakan-rakan & kenalan tuan-tuan. Mungkin ada antara mereka yang sedang mencari kedai buat #BisnesKad. Terima kasih❤

Order Cop Nama Dari Rumah. Mudah & Jimat!

#BreakingNews-Buat tempahan cop nama semudah ABC!

Order secara online menggunakan whatsapp. Berikan butiran detail cop. Pihak kami buatkan visual. Selepas pihak tuan setuju, baru kami proceed ke bahagian cetakan.

Jimat masa, jimat kos. Yang penting stamp ink kami harga mesra poket!

Jika lokasi jauh, kami sediakan khidmat penghantaran menggunakan courier.

Dua jenis stamp ink iaitu;

1. Rubber stamp
– Perlukan ink (stamp pad) setiap kali nak guna.
– Harga lebih murah

2. Pre-inked Stamp
– Ink tersedia di dalam stamp.
– Boleh refill bila habis.
– Mudah kering jika terlupa tutup.

Yang mana pilihan anda? Beritahu kami..

Boleh whatsapp kami harini, tekan link dibawah;

https://wa.link/xd3z03
https://wa.link/xd3z03
https://wa.link/xd3z03



#AlhassanPrinting #StampInk #TahunBaru #ProductOwnerStamp #CikguSekolah #OnlineSeller #Usahawan

Cetak Baju Kelas Harga Kilang!

#KamiPencetakBaju-“Eh! Jom buat baju kelas geng!. Cikgu dah bagi ‘green light’ boleh pakai baju tshirt..yang penting mesti berkolar dan ada logo sekolah..!”

Jom kami cetak baju kelas korang.

Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd

Ada pilihan warna baju. Korang deal dulu satu kelas nak pilih kaler apa..

Untuk saiz baju, ada saiz dewasa standart dari XS hingga 2XL. Malah jika ada geng korang yang bersaiz besar, usah risau kerana kami ada saiz ‘extra saiz’ 4XL,5XL,6XL & 7XL!

Jom..wasap team kami sekarang. Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd

#kamipencetakbaju

PAKAI BAJU CETAK DESIGN ANDA SENDIRI DENGAN GEMBIRA!

#CetakBajuBajet-5 HARI JER DAH SIAP!
PANTAS BETUL💪
.
CEPAT NYER SIAP…!!
LEPAS TU TIADA MINIMA ORDER PULAK..
TERBAIK KEDAI NI…!!

.

.

Sedikit info dari kami👇
.
Boleh pilih jenis material kain. Dua jenis fabrik yang biasa digunakan iaitu cotton dan microfiber. Kedua-duanya sedap dipakai, kain lembut dan dijamin selesa..
.
16 pilihan warna yang ceria, menarik, cute…sedap mata memandang👕
.
Pilihan saiz bermula dari saiz kanak-kanak 1 tahun sehingga extra saiz 6xl & 7xl😮
.
PAKAI BAJU CETAK DESIGN ANDA SENDIRI DENGAN GEMBIRA!
.
Ya, cetaklah apa sahaja corak/design yang anda mahu😍
.
.
Nak tanya berkenaan cetak baju,
roger kami kat sini http://bit.ly/33QL1Bd

..
#kamipencetakbaju

Eh! Semalam Order Harini Dah Siap..

#OrderBannerOnline-“Nak buat banner, tapi malas nak pergi kedai!”

Jangan susah hati, buat dengan kami boleh order by wasap jer..

“Boleh siap cepat ke Encik?”

Semalam order, harini kami siapkan!
.
Khas untuk founder bisnes yang nak naikkan sales, guna lah banner dan banting untuk promosi produk kalian. Gantung di lokasi strategi, lokasi orang ramai lalu lalang dan nak lebih berkesan gantung 30 unit!
.
Tuan-tuan nak order sekarang?

Wasap team kami harini, tekan link wasap dibawah👇

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

#Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏

Custom Buku Resit Syarikat

BERTAHUN BISNES MASIH GUNA BUKU RESIT KEDAI RM2 KE??

YE, MEMANG MURAH..
TAPI MASIH TAK RUGI KALAU BOSS CUSTOM BUKU RESIT SENDIRI. BOLEH LETAK LOGO, NAMA SYARIKAT BOSS, ALAMAT, NO TEL/HP, FB, ISTAGRAM & MACAM-MACAM LAGI..

MINIMA 10 BUKU JER BOSS!
Buku resit sekarang dah tak pakai kertas karbon. Guna NCR, fungsi sama seperti kertas karbon. Buku resit pun tak comot..

.

Khas untuk USAHAWAN, owner kedai, founder PRODUK. Bila lagi nak custom BUKU RESIT, INVOIS dan PAYMENT VOUCHER company SENDIRI!!

ATAU pihak Sekolah, Universiti, Kolej dan Jabatan Kerajaan dan pejabat swasta. Mesti ada resit rasmi yang perlu cetak logo, nama dan sebagainya.

.

MINIMA 10 BUKU SAHAJA!

.


Kelebihan ada BUKU RESIT SENDIRI, tentulah dapat menaikkan jenama dan identiti syarikat. Manakala pelanggan pula pasti akan lebih yakin untuk terus berurusan dengan syarikat boss. “Wah! tak sangka, bisnes kecil je..tapi siap ada buku resit” – Pelanggan

.

Kami boleh bantu boss, untuk custom kan buku resit boss yang pertama. Wasap team kami sekarang.

Picit link dibawah👇
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

Bisnes Kad Premium Terpaling Jimat!

#BisnesKadBajet-JANGAN TAK PERCAYA..!!
Bisnes kad 5 kotak cuma bayar #rm59 sahaja!!

#FREE caj design lagi!!!

SELAMAT DATANG TAHUN 2023!

Bisnes kad dah habisss??

Perhatian kepada owner bisnes dan founder produk! Grab tawaran promosi kami ni sekarang, kami offer tak lama…bila-bila masa je kami akan tutup tawaran gempak ni!!

Jom upgrade bisnes kad yang lama, tukar design baru.

Boss-boss semua nak order bisnes kad sekarang?

Kami ulang!
#Promosi..tempah 5 BOX, hanya bayar RM59 sahaja..

Klik link dibawah👇
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8

———————-
Bantu kami ‘Share & Tag’ rakan-rakan & kenalan tuan-tuan. Mungkin ada antara mereka yang sedang mencari kedai buat #BisnesKad. Terima kasih❤

Produk Untuk Gift,Cantik & Harga Paling Bajet!

#PensilBoxGift-“ENCIK..ADA TAK BARANG YANG MENARIK UNTUK PIHAK SEKOLAH JADIKAN GIFT..TAPI BAJET KAMI KECIL JER…”

Setelah kami tunjukkan beberapa produk berserta harga. Akhirnya wakil pihak sekolah setuju untuk buat tempahan pensil box.

“Boleh tambah cetakan tak encik?”

“Tapi kami nak buat ni kuantiti tak banyak…macam mana, boleh ke?

Begitulah antara kegusaran yang sering kami hadapi daripada pelanggan. Alhamdulillah kami sentiasa cuba memberikan perkhidmatan yang terpaling baik…

Setiap produk boleh dicetak, cuma kaedah percetakan setiap produk kadangkala berbeza, juga kos cetakan yang berbeza.

Untuk minima, kami tiada tetapkan minima order. Seperti sedia maklum..tempahan dengan kuantiti yang banyak sudah pasti ada harga istimewa…gitu!

Nak tempah free gift harga bajet??

Wasap team kami harini, tekan link dibawah sekarang;

https://wa.link/j88o1s
https://wa.link/j88o1s
https://wa.link/j88o1s

#Produkfreegift #freegiftbajet

Harini Pelanggan Puji, Apron Cantik. Baru ada Identiti Produk Sendiri…

#PmTepiBoss-TAK SABAR NAK SURUH STAFF PAKAI APRON BARU!

BIAR NAMPAK SERAGAM SEMUA. PELANGGAN PUN SEDAP JER MATA MEMANDANG.

.

.

Khas untuk owner restoran, gerai makan, kedai bakeri dan stall burger seluruh Malaysia!

Jom upgrade jenama bisnes korang sekarang!

Kami pembekal dan menerima tempahan cetak apron.

Untuk makluman anda, terdapat dua jenis apron iaitu full apron dan half apron. Material apron diperbuat dari 100% polyester yang berkualiti dan kami ada 10 warna apron untuk anda buat pilihan.

Boss-boss semua dah tak sabar nak buat tempahankan?
Whatsapp kami harini,
Tekan link➡️ https://wa.link/pk0yna



#cetakapron #customapron #upgradebisnes

Cetak Banner 1 Hari Siap!

#PRINTBANNERTERPALINGPANTAS-Harini order..esok boleh siap ke boss??
.
“Maaf ya boss, last minit baru kami nak order!”
.
Begitulah situasi yang selalu juga kami hadapi ya..
.
Pelanggan nak guna URGENT banner ataupun banting.
.
Selalunya kami jarang tolak jika pelanggan nak urgent sangat.
.
Kami cuba ya. Berikan ‘servis’ terbaik untuk semua pelanggan kami.
.
Satu yang kami pegang..tanpa pelanggan, siapalah kami..gitu!
.
.
BANNER SIAP DALAM MASA 1 HARI!
Ya, kami boleh siapkan dalam masa 1 hari. Semalam order..harini siap!.

Jika anda masih belum ada design, designer kami sedia membantu dari A to Z.

Cara nak order, tekan link dibawah👇

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

#Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏