Cetak Bendera Sekolah

Bendera sekolah.

Perhatian cikgu-cikgu semua. Dah tiba masa untuk tukar bendera sekolah yang lusuh tu. Meh kami bantu tukarkan bendera yang baru.

Pihak sekolah hanya perlu berikan softcopy logo sekolah, kemudian kami buatkan visual sebelum print.

Saiz boleh custom. Saiz 4×2, 5×3, 6×3. Ikut keperluan dan bajet pihak sekolah.

Boleh print banyak color, tiada limit color. Material kain jenis polyester fabric.

Wasap kami sini; http://bit.ly/BenderaSekolah
http://bit.ly/BenderaSekolah
http://bit.ly/BenderaSekolah

kamipencetakbenderasekolah

Cetak Baju Jenama Anda Sendiri!

PENJENAMAAN penting dalam menaikkan IMEJ SYARIKAT. Apabila pekerja memakai UNIFORM beserta logo rasmi brand syarikat, mereka secara tidak langsung MEMPROMOSIKAN syarikat. FREE MARKETING!

BIAR BISNES KECIK, TAPI BERJIWA BESAR. Ini antara produk yang paling sesuai untuk cetak nama company atau brand anda sendiri;

  • T-SHIRT COTTON
  • BAJU POLO-T
  • BAJU JERSEY / MICROFIBER
  • BAJU KEMEJA / KORPORAT
  • CUSTOM UNIFORM
  • JERSEY SUBLIMATION
  • TOPI
  • APRON
    .
    .
    Okeh ! Boss-boss semua NAK ORDER SEKARANG ?

Tekan link dibawah;

https://tinyurl.com/y3g233c9
https://tinyurl.com/y3g233c9
https://tinyurl.com/y3g233c9

kamipencetakbaju

DIMANA WAJIB PAKAI PELITUP MUKA

🚨DIMANA WAJIB PAKAI PELITUP MUKA🚨

1️⃣ Pasar awam
2️⃣ Pasar tani
3️⃣ Pasar malam
4️⃣ Pasar raya
5️⃣ Tempat tumpuan pelancongan
6️⃣ Panggung wayang

❇️Tidak perlu memakai pelitup muka :

📌Dalam kenderaan sendiri
📌Di rumah
📌Semasa melakukan aktiviti fizikal
📌Kanak-kanak 2 tahun ke bawah

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

Jom Share, Like & Follow kami https://web.facebook.com/cikgukreatifmuridsayang

Premium Gift

Kalau dah tak tahu nak bagi hadiah apa dekat orang tersayang atau sahabat baik korang. Jangan pening-pening..

Cuba bagi vacuum flask ni. Material stainlees steel, capacity 500ml dan ada 5 pilihan warna.

Ok, boleh add on custom cetak nama personal lagi..

Boleh wasap kami gais, http://bit.ly/VacuumFlaskGift
http://bit.ly/VacuumFlaskGift
http://bit.ly/VacuumFlaskGift
http://bit.ly/VacuumFlaskGift

premiumgift

vacuumflask

Flyers Masih Relevan Digunakan Untuk Pemasaran

Perkongsian kami hari ini adalah berkenaan kelebihan flyers di dalam proses pengiklanan dan mengapa ia masih diteruskan walaupun sudah berada di era teknologi di mana media sosial menjadi medium untuk memasarkan barangan dengan efektif.

5 sebab mengapa flyers masih relevan digunakan ialah :-

1. Kos Efektif
2. Mudah untuk Design
3. Padat Informasi
4. Warna Menarik
5. Tagline / Headline

Kalau tuan-tuan nak tahu dengan lebih lanjut dan nak tengok material kertas, boleh datang ke kedai kami disini https://tinyurl.com/y7cj6xzd

Atau jika sibuk dan belum ada kelapangan masa, boleh terus wasap kami disini bit.ly/3iFD1qT

Al hassan Printing, tak banyak tapi sentiasa.

#kamipencetakflyers
#rarefounders

Cetak Banner & Bunting. Promosi Ramadhan Tiba!

Khas untuk peniaga-peniaga bazaar ramadhan.

Banner & bunting dah siap tempah? Kalau belum, masih sempat lagi kalau nak selit order.

Boleh ‘walkin’ ke kedai kami disini; https://bit.ly/LokasiAlhassanPrinting

Atau wasap kami;
https://tinyurl.com/y25lo7lw

☆AlHassan Printing☆
■Waktu Operasi■
Isnin-Jumaat | 10 pagi-6 ptg
Sabtu | 10 pagi-1 ptg
Ahad | TUTUP

PENCEGAHAN BATU KARANG

📌Cara-caranya adalah :

🍀Minum air yang banyak
🍀Kurangkan ambil makanan tinggi garam dan MSG
🍀Hati-hati dalam mengambil bahan dibawah jika anda berisiko dapat batu Calsium Oxalate :

🎈Coklat
🎈Oat
🎈Bayam
🎈Kacang merah
🎈Kekacang
🎈Tomato

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

Long Pants Slim-Fit, 2 Helai RM50!

PROMOSI LONG PANTS 2 HELAI RM50.00
.
Long pants slim-fit.
LIMITED EDITION!
.
Ada 4 jenis design terbaru.

LONG PANTS RED LINE, LONG PANTS GREY LINE, LONG PANTS WHITE LINE, & LONG PANTS 3 LINE WHITE.

✅ Kain jenis cotton + polyester.
✅ Kain cepat kering.
✅ Kain tak panas.
✅ Ada zip di poket.
✅ Sticker heat press.
✅ Saiz dari S – 3XL.
✅ Jahitan kemas & lasak.

Boleh tengok gambar di bawah.
.
Jangan tunggu lama-lama champ, STOCK LIMITED!. Kalau dah berkenan, lock cepat-cepat!
.
Wasap team kami sekarang;
bit.ly/LongPantsPucSport
bit.ly/LongPantsPucSport
bit.ly/LongPantsPucSport
bit.ly/LongPantsPucSport

longpantsslimfit

longpantspromo50

Jersey Harga Bajet!

SAMPAI BILA NAK GUNA JERSEY LAMA CHAMP?. TEAM DAH POWER, JERSEY PUN MESTI MAU POWER!

…Dengan #RM19 sehelai, kami bantu settle kan masalah korang untuk upgrade jersey baru, bergaya, mantap, padu dan sudah tentu membuatkan team lawan dapat merasakan tanda-tanda kekalahan sebelum turun beraksi..

✔ Harga kami bagi ni dah siap masuk cetak nama dan nombor.

✔ Kualiti baju premium, selesa dipakai. Cepat keringkan peluh.

✔ Berita baik untuk, brader yang bersaiz besar!. Saiz ada sehingga 5XL!

Jangan pikir lama-lama champ, tekan link laju-laju;

https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63