Jersey Bajet Terbaru 2021!!

SMART CHAMPP!!
JERSEY BAJET TERBARU!!

EDISI 2021

RM19 siap cetak nama dan nombor.

Buat jersey team paling sesuai. Team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola jaring, ping pong. Team basikal pun smart jugak kalau pakai.

Tapi tak salah kalau nak pakai untuk pakaian casual. Smart apa, kalau pakai pergi jenjalan.

Kita deal dekat sini, wasap jer kami https://tinyurl.com/yxk45a63

https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Custom Baju Sukan Sekolah

BAJU SUKAN SEKOLAH
.
TEMPAHAN UNTUK CUSTOM MADE BAJU SUKAN SEKOLAH RENDAH, SEKOLAH MENENGAH, TADIKA, TASKA MASIH LAGI DIBUKA..ORDER AWAL, SIAP AWAL.
.
Boleh custom ikut design yang cikgu-cikgu mahu.
.
Kalau cikgu nak tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material kain boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzd
atau bincang dalam wasap, tekan link
http://bit.ly/BajuSukanCustom
.
Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

CEGAH RABIES

💥 Elakkan dari digigit anjing :

⛔ 99% jangkitan rabies berpunca dari gigitan anjing
⛔ 40% dari kes rabies merupakan kanak-kanak
⛔ Kanak-kanak lebih kerap digigit kerana mereka tidak tahu mengenal pasti bahasa tubuh dan emosi anjing

🐕‍🦺 Bahasa tubuh dan emosi anjing (agresif) :

🔊 Ekor menegak
🔊 Badan mengeras
🔊 Bulu mencacak naik
🔊 Telinga menegak ke hadapan
🔊 Dahi berkerut menegak
🔊 Hidung berkerut
🔊 Gigi dan gusi kelihatan
🔊 Badan ditegakkan ke hadapan
🔊 Kaki hadapan menegak

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/cetaktshirtRM9.90. Terima kasih ❤

Cetak Banner & Bunting

Banner & Bunting

Saiz banner yang biasa kastemer tempah adalah 8’×4′, 10’×3′, 5’×3′. Manakala saiz bunting pula 2’×6′, 2’×5′, 2’×4′.

Tempoh masa siap 1-2 hari bekerja jika design sudah siap. Jika belum ada design, designer kami sedia membantu.

Ini penting. Lakaran atas kertas tidak dikira sebagai design sudah ada ya🤗

Ok, Nak tanya berkenaan harga dan saiz banner atau bunting disini https://tinyurl.com/y25lo7lw

#kamipencetakbanner

Jom tempah sticker cermin!. Minima 10 keping!!

STICKER KERETA/Window Sticker

Anda boleh ‘customize’ sticker cermin kereta mengikut apa sahaja idea design yang anda suka. Semakin kreatif idea anda, maka semakin menariklah sticker yang anda boleh hasilkan untuk cermin kereta anda.

KEGUNAAN CUSTOM STICKER KERETA

Pelbagai tujuan anda boleh guna dengan custom sticker kereta, seperti kempen pemasaran produk dan servis.

  1. Letakkan brand perniagaan, servis atau produk di cermin kereta anda. Pemasaran secara percuma dapat dilakukan memalui sticker kereta yang telah di custom made.
  2. Cuba bayangkan jika setiap hari anda pandu kereta, ratusan orang akan melihat iklan melalui custom sticker kereta yang anda buat.
  3. Tidak ada yang mustahil, iklan percuma melalui sticker kereta custommade akan bertukar menjadi profit atau jualan!
  4. Pelbagai kempen boleh dijalankan melalui penggunaan custom sticker kereta. Kempen ini tidak terhad kepada kempen kesihatan, kempen pilihan raya atau kempen perniagaan sahaja.
  5. Malah anda boleh gunakan custom sticker kereta sebagai platform untuk kempen berbentuk hiburan, ilmiah, nasihat,dan keagamaan.

So, macam mana? Dah datang idea nak buat buat window sticker?

Ok, jom order sini http://bit.ly/CustomWindowSticker. Minima order 10 keping!

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

CustomMade Baju Sukan Sekolah

BAJU SUKAN SEKOLAH
.
TEMPAHAN UNTUK CUSTOM MADE BAJU SUKAN SEKOLAH RENDAH, SEKOLAH MENENGAH, TADIKA, TASKA MASIH LAGI DIBUKA..ORDER AWAL, SIAP AWAL.
.
Boleh custom ikut design yang cikgu-cikgu mahu.
.
Kalau cikgu nak tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material kain boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzd
atau bincang dalam wasap, tekan link http://bit.ly/BAJUCUSTOMMADE
.
Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

Bisnes Kad. Tempah 2 box, FREE 1box!

BISNES KAD

Orang bisnes wajib ada bisnes kad. Cara mudah untuk perkenalkan diri dan bisnes yang kita ada. Tunjuk sahaja bisnes kad.

TIPS untuk edarkan bisnes kad…biasakan bagi kepada pelanggan lebih dari sekeping, ‘at least’ 2 keping…mintak pelanggan kita tadi berikan kad yang lebih kepada rakan atau kenalannya yang lain.

So, secara tidak langsung anda dah buat marketing secara percuma..!!

Tuan-tuan nak order bisnes kad?. Promosi tempah 2 BOX, #FREE 1 BOX
Klik link dibawah👇

https://bit.ly/2XWy8A5

Bantu kami ‘Share & Tag’ rakan-rakan & kenalan tuan-tuan. Mungkin ada antara mereka yang sedang mencari kedai buat #BisnesKad. Terima kasih semua❤

Jersey Berkolar Premium, Harga Bajet!

KHAS UNTUK ANDA YANG MASIH LAGI MENCARI JERSEY BERKOLAR UNTUK KEGUNAAN FORMAL-Tapi takda masa nak pergi cari di shopping komplek. Tambahan pula negara kita masih belum bebas Covid-19 kan.

Tak perlu risau..tak perlu gelabah..tak perlu susah-susah nak pikir lagi. Nah !..order online jer..buat pilihan, bagi saiz & kami terus pos baju anda..senang !

Kebetulan harini scroll FB..Eh ternampak ada seller jual harga ala kadar. Harga #PROMOSI katanye sekarang..#RM22 sehelai!

Nah ! tunggu apa lagi champ..memang tengah carik jersey berkolarkan ?. Ni dah ada yang murah macam ni.. boleh GRAB sekarang !

Stock yang ada ni dah tak banyak, Order sekarang disini bit.ly/2YPGYlv

#jerseyberkolarbajet #alhassanjersey

🚨HIGH FUNCTION DEPRESSION🚨

💥Bukan mudah untuk hadapi high function depression hanya kerana mereka masih mampu bekerja dan berfungsi bukan bermakna mereka tidak menderita.

☄️Gejalanya :

🔊 Masih mampu tersenyum buat lawak
🔊 Prihatin kepada orang lain
🔊 Bekerja tanpa henti
🔊 Nampak tenang walaupun situasi sibuk
🔊 Sentiasa sibuk bekerja
🔊 Masih capai kejayaan

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

BISNES KAD. ORDER 2 BOX, PERCUMA 1 BOX !!

ORDER 2 BOX, PERCUMA 1 BOX !!

YE, BOS. NAMPAK MACAM KASAR GURAUAN NI. TAPI MEMANG BETUL-BETUL PROMOSI TERBARU, TERKINI DARI KAMI. KHAS UNTUK BOSS-BOSS, TOKEY-TOKEY, FOUNDER-FOUNDER SYARIKAT & PRODUK SERTA MAKCIK-MAKCIK BAWANG RANGERS !!

PROMO NI KAMI BUAT SETAHUN SEKALI JER..KALAU TIAP-TIAP BULAN PENCEN AWAL TOKEY KEDAI.
.
.
.
Nak buat BISNES CARD cantik mcm gambar-gambar dekat bawah👇 ??
.
Bertenang boss, buat dgn kami tiada minima order, taknak harga promosi, sebab nak buat 1 box jer, boleh bossku..tak jadi masalah, jarang kami tak on.
.
.

3 SEBAB BOSS SEMUA KENA CUBA BUAT TEMPAHAN DENGAN KAMI:-

.

1-SEDANG #PROMOSI SEKARANG. Beli 2 BOX, FREE 1 BOX, harga cuma #RM39 sahaja !!!

.

2-TIADA #MINIMA ORDER. Nak buat 1 box jer..?? pun boleh, no problem.

.

3-Bisnes kad #EXCLUSIVE..,HARGA KAKI 5 !!

.
.
Cara Nak Order;
Tekan laju-laju link wasap dibawah👇

http://bit.ly/2YNTL74
http://bit.ly/2YNTL74
http://bit.ly/2YNTL74

Bantu kami ‘SHARE’ dengan rakan-rakan, saudara-mara, kemungkinan ada antara mereka yang bercadang nak buat bisnes kad. Boleh tunjukkan harga promosi kami ni. Terima kasih u all❤