CUSTOM KALENDAR 2022 UNTUK BISNES ANDA SENDIRI !!

“INGATKAN KENA BUAT 1000 KEPING, RUPANYA BUAT 50 KEPING PUN BOLEH😎”

KINI KEMBALI LAGI!!

CUSTOM KALENDAR 2022 UNTUK BISNES ANDA SENDIRI !!
.
JOM TEMPAH KALENDAR LETAK JENAMA ANDA SENDIRI !!
.
“WOW TERUJA NYER ! boleh custom kalendar COMPANY saya sendiri !!”
.
Biar kami bantu anda custom KALENDAR COMPANY anda sendiri dengan kos yang sangat baget..khas untuk anda..owner bisnes, atau anda yang bakal bergelar owner bisnes, JOM TEMPAH SEKARANG.., BOLEH BERIKAN PELANGGAN KESAYANGAN ANDA HUJUNG TAHUN NI..!!
.
.
PERHATIAN; UNTUK YANG SERIUS BERMINAT SAHAJA.

Jika boss serius berminat nak order, boleh klik link wasap ni sekarang https://go.wasap.my/CustomKalendar

==============================

TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 30 NOV 2021

SIAPA YANG WAJIB CUSTOM KALENDAR 2022 NI ??
.
.
→PEMILIK2 KEDAI – Butik? Restoran? Kedai aksesori kereta? Kedai perabot? bengkel kereta?
.
.
→SERVIS – Servis aircond? Servis buat web? Repair laptop? Agen Takaful?
.
.
→Travel agency? Property? Bekam? no problem..memang sesuai untuk anda..!
.
.
→XDE KEDAI, TAPI ADA PAGE – boleh ker? knape x boleh plak..
Anda ada brand sendiri,ada page/FB/INSTA khas untuk brand anda..kompem kena custom kalendar sendiri ni!!
.
.
→COMPANY BESAR – of course !!, wajib kena ada custom KALENDAR 2022..!!
.
.
→ADA PRODUK SENDIRI – inilah masanye nak promote produk anda, promote hanya guna KALENDAR 2022 jer..amacam🤔
.
.
KENAPA TUNGGU LAGI..?? JOM TEMPAH SEKARANG


KENAPA ANDA PERLU CUSTOM KALENDAR 2022 ANDA SENDIRI..??

(√) sebagai salah satu cara utk anda promosi perniagaan anda

(√) menjadikan perniagaan kecil anda nampak besar.

(√) penjenamaan perniagaan anda.

(√) boleh letak gambar produk, servis atau apa sahaja yg berkaitan dgn bisnes anda.

(√) menjadikan bisnes anda berdaya saing,

(√) cipta kelainan tahun 2022…SEMANGAT BARU, AZAM BARU 2022!!

(√) promosi percuma bisnes anda selama 12 bulan !!..taknak ker??

(√) pelanggan anda akan sentiase ingat bisnes anda, bila setiap kali mereka tengok kalendar.. haa gituuu😁


KELEBIHAN UNTUK PERNIAGAAN ANDA:-

(√) sesuai untuk promote bisnes anda

(√) sebagai info produk perniagaan anda

(√) gantian kad nama kerana cstmr akan gantung di dinding selama 12 bulan!!

(√) sebagai hadiah kepada pelanggan istimewa anda

(√) agen pemasaran percuma yang tiada had kawasan sebaran

(√) gembirakan pelanggan anda dengan tanda kenangan

(√) pelanggan gembira..anda berjaya!!

(√) simbol kebanggaan syarikat

(√) cipta kelainan bisnes anda pada tahun 2022!!

============================

TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 30 NOV 2021

PERHATIAN; UNTUK YANG SERIUS BERMINAT SAHAJA.

Jika tuan-tuan serius berminat nak order, boleh klik link wasap ni sekarang https://go.wasap.my/CustomKalendar

VAKSINASI LENGKAP

✅ Mengurangkan risiko jangkitan COVID-19 sebanyak 88%

✅ Mengurangkan risiko jangkitan bergejala sebanyaki 86%

✅ Mengurangkan kemasukan ICU sebanyak 83%

✅ Mengurangkan risiko kematian 88%

Tingkatkan Penilaian Kendiri

Test
Report
Isolate
Inform
Seek

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

BOSS DAH TEMPAH KALENDAR 2022??

Owner bisnes yang bijak akan Custom Kalendar khas untuk perniagaan mereka. Sebab hari-hari orang akan tengok kalendar…betul tak?.

Jadi, gunakan kalendar jer sebagai alat pemasaran. Taknak ke 12 bulan info berkenaan bisnes tuan-tuan terpampang dekat kalendar ?. Letak semua info penting bisnes kalian dekat Header kalendar.
Bulan Disember ni waktu paling sesuai buat edaran. Bagi kalendar kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan korang !

Nak tanya detail berkenaan Kalendar Custom 2022 ni, boleh wasap kami disini https://go.wasap.my/CustomKalendar

TERBARU!! – Minima order 50 keping jer boss ! Selain untuk pemasaran bisnes kita. Anggap jer pemberian kalendar kepada pelanggan ni sebagai FREE GIFT anda. Pelanggan suka, anda gembira, bisnes lebih berjaya!!

Nak buat tempahan sekarang Kalendar Custom 2022 ni, boleh wasap kami disini https://go.wasap.my/CustomKalendar

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

Hanya boss-boss yang kacak sahaja berani custom kalendar jenama mereka sendiri!

Kalau anda takda idea nak bagi free gift apa dekat kastemer, kami cadangkan bagi mereka kalendar.

Ya, custom kalendar letak jenama anda sendiri. Letak gambar produk, servis dan apa sahaja bisnes yang anda usahakan. Selama 12 bulan kastemer akan simpan dan hari-hari mereka tengok bisnes anda😎

Sebenarnya begini, apabila kita berikan sesuatu kepada kastemer, ini bermakna kita berbesar hati dengan mereka kerana sentiasa support perniagaan kita, malah ada di antara mereka yang telah menjadi regular kastemer. Ingat, tanpa mereka maka tidak wujudlah perniagaan kita, gitu..

Nak bincang tentang custom kalendar, boleh tekan link dekat bawah,
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4503811359706361&id=772969836123884

http://www.alhassanbiz.com

Custom Baju Sublimation

Baju Sublimation.

Semakin menjadi pilihan ramai. Kalau ada design atau logo yang besar sesuai buat teknik sublimation.

Kelebihan teknik sublimation ini adalah tiada had warna kerana dicetak secara digital. Dan boleh print penuh depan dan belakang baju.

Minima 10 helai. Dah ada design?. Kalau belom, designer kami sedia untuk membantu.

http://bit.ly/Sublimation2021
http://bit.ly/Sublimation2021
http://bit.ly/Sublimation2021

kamipencetaksublimation

Baju Sedondon Family Day

Ok juga, buat baju sedondon satu family kan..ayah, ibu, kakak, abang & adik pakai baju sama jer..paling syiok, masa amik gambar, 1 family sama..simpan buat kenangan❤

Baju i am ni boleh letak nama personal.
Sesuai buat baju family sedondon.

Material kain boleh pilih, sama ada nak baju 100% cotton atau baju microfiber.

Warna baju juga boleh pilih, ada 34 warna pilihan. Boleh ikut warna kegemaran anda.

Saiz dari 2XS hingga 7XL. Untuk ahli keluarga yang bersaiz besar, jangan risau ya. Kami ada baju ‘extra saiz’. Saiz untuk kanak-kanak pun kami ada sediakan juga. Untuk wanita ada baju lengan panjang tau.

Jomlah buat baju family.
Boleh pakai baju sedondon..apa tunggu lagi, jom tempah sekarang.
Boleh order sini, tekan link dibawah;

https://wa.link/p3d8xl
https://wa.link/p3d8xl
https://wa.link/p3d8xl

#bajuiam #kamipencetakbaju

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4409190562501586&id=488781404542541

Cantik jugak buat baju letak gambar macam ni❤

Wow! Sesekali buat lain dari yang lain, apa salahnya. Cantik jugak buat baju letak gambar macamni❤

Pada pakai baju gambar artis, lebih elok pakai baju letak gambar anak, family atau gambar sendiri..tak gitu🤩

Bahagia cara masing-masing. Tidak menjadi kesalahan pun. Kita raikan pendapat dan cara setiap orang.😊

Kalau anda pun nak buat baju cantik macam ni, tak perlu nak cari tempat lain dah..boleh buat dengan kami.🤗

Ada dua pilihan fabric iaitu material 100% cotton dan 100% microfiber. Kedua-dua jenis kain, sedap dipakai. Boleh pilih sama ada nak baju lengan pendek, lengan panjang atau jenis muslimah.

Oh ya, untuk saiz. Kami ada baju saiz dewasa dan kanak-kanak, saiz dewasa bermula dari saiz 2XS hingga 7XL. Jadi untuk saudara-saudari yang bersaiz besar usah risau ya.

Cara nak buat tempahan, boleh whatsapp kami sekarang atau bila-bila masa, 7 hari seminggu dan 24 jam sehari! Tekan link dibawah;

mywa.link/5fmdooi5
mywa.link/5fmdooi5
mywa.link/5fmdooi5

kamipencetakbaju

kamipencetakbajufamilyday

cetaktshirtdotcom

1 JAM SEBELUM UJIAN SARINGAN AIR LIUR

✅ Jangan makan dan minum

✅ Jangan merokok dan vape

✅ Kumur dengan air kosong untuk mengeluarkan sisa makanan dan minuman ( kopi )

✅ Elakkan berus gigi atau berkumur dengan pencuci mulut/ air garam

✅ Jangan kunyah gula-gula getah

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

Assalamualaikum tuan2, bos2 owner bisnes..!!

KINI KEMBALI LAGI!!
CUSTOM KALENDAR 2022 COMPANY ANDA SENDIRI !!
.
JOM TEMPAH KALENDAR LETAK BRAND ANDA SENDIRI !!
.
“WOW TERUJA NYER ! boleh custom kalendar COMPANY saya sendiri !!”
.
Bagaimana kami boleh bantu anda custom KALENDAR COMPANY anda sendiri dengan kos yang sangat baget..khas untuk anda..owner bisnes, atau anda yang bakal bergelar owner bisnes, JOM TEMPAH SEKARANG.., BOLEH BAGI PELANGGAN KESAYANGAN ANDA UJUNG TAHUN NI..!!
.
.
PERHATIAN; UNTUK YANG SERIUS BERMINAT SAHAJA.

Jika tuan2 serius berminat nak order, boleh klik link wasap ni sekarang;

https://wa.link/zbumpm
https://wa.link/zbumpm
https://wa.link/zbumpm

https://wa.me/601124818291/customkalendar2019

BOSS DAH TEMPAH KALENDAR 2022??

Owner bisnes yang bijak akan Custom Kalendar khas untuk perniagaan mereka. Sebab hari-hari orang akan tengok kalendar…betul tak?.

Jadi, gunakan kalendar jer sebagai alat pemasaran. Taknak ke 12 bulan info berkenaan bisnes tuan-tuan terpampang dekat kalendar ?. Letak semua info penting bisnes kalian dekat Header kalendar.


Bulan Disember akan datang ni waktu paling sesuai buat edaran. Bagi kalendar kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan korang !

Nak tanya detail berkenaan Kalendar Custom 2022 ni, boleh wasap kami disini https://go.wasap.my/CustomKalendar

TERBARU!! – Minima order 50 keping jer boss ! Selain untuk pemasaran bisnes kita. Anggap jer pemberian kalendar kepada pelanggan ni sebagai FREE GIFT anda. Pelanggan suka, anda gembira, bisnes lebih berjaya!!

Nak buat tempahan sekarang Kalendar Custom 2022 ni, boleh wasap kami disini https://go.wasap.my/CustomKalendar

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤