Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd

Boleh buat baju satu family. Buat baju sedondon, sama warna.

Atau baju untuk sebarang program persatuan, jabatan, pertubuhan dan lain-lain.

Untuk saiz baju, ada saiz dewasa dan kanak-kanak. Malah jika ada ahli keluarga yang bersaiz besar, usah risau kerana kami ada saiz ‘extra saiz’ 4XL,5XL,6XL & 7XL!

Dah tak sabar nak tempah?. Ok boleh wasap team kami sekarang. Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd

#kamipencetakbaju

Booklet. Boleh Custom!

Booklet

Nak buat custom buku polisi syarikat atau buku nota syarikat yang boleh letak nama, logo syarikat??

Minima order 10 pcs. Boleh print ‘full colour’.

Jadi, bila staf dah semakin ramai, majikan perlu sediakan polisi syarikat, supaya pekerja paham dan tahu tanggungjawab mereka kepada syarikat. Dan mereka juga tahu hak-hak serta kebajikan syarikat kepada mereka sebagai pekerja.

Sebab itu, syarikat perlu sediakan buku polisi. Untuk bacaan dan simpanan pekerja.

Wasap kami, jika tuan-tuan sudah ada polisi, dan nak jadikan buku. Biar kami bantu.

Tekan link, mywa.link/rklr3d6x

TAHUN LEPAS TAK S3MPAT NAK PAKAI BAJU MERDEKA🇲🇾

Tak perlu modal besar..cukuplah kita kibarkan Bendera Malaysia & sarung baju kemerdekaan. Yang penting SEMANGAT kena ada.

T-shirt #khas sempena hari keMERDEKAan negara yang ke-64

Harga #mesra poket !

RM35 UNTUK LENGAN PENDEK
RM39 UNTUK LENGAN PANJANG

Saiz 2XS hingga 6XL

NAK DISKAUN 10%, TEKAN LINK👇
https://wa.link/55t3zs

👕MATERIAL KAIN
👕MICROFIBER MINI EYELET
👕QUICK DRY

➡️DESIGN SIMPLE
➡️CANTIK & KEMAS

NAK DISKAUN 10%, TEKAN LINK👇
https://wa.link/55t3zs

#malaysiamerdeka #merdekatee #tshirtmerdeka #jiwamerdeka #poketmerdeka #semangatmerdeka #anakmerdeka

APA PERBEZAAN KLUSTER & PENULARAN KOMUNITI ?

➡️ Kluster
Jumlah kes penyakit yang terkumpul pada waktu & tempat yang sama

➡️ Penularan Komuniti
Penularan penyakit dalam komuniti di kawasan tertentu tanpa diketahui bagaimana ia berjangkit

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

Jersey 100% microfiber. Harga semurah RM10 sehelai. Ada 34 pilihan warna. Saiz bermula dari 2XS hingga saiz paling besar 7XL!!!

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://web.facebook.com/alhassanapparel

SIGNAGE KAYU VIRAL!!!

Custom made design. Cara paling mudah nak buat marketing produk dan brand anda.

Sesuai digunakan oleh biz owner untuk naikkan branding produk. Lepasni bolehla photoshoot produk lawa lawa dengan signage viral ni. 😉

Kegunaan signage :

📍Mempromosikan brand sendiri
📍Ketika Live di media sosial
📍Tangkap gambar bersama pelanggan

Lepas ni, dah takde masalah untuk tangkap gambar produk kat mana-mana.. Selit jer signboard. Dijamin berkualiti.

Kalau free postage, tekan link dibawah sekarang!

https://wa.link/mzv04l
https://wa.link/mzv04l
https://wa.link/mzv04l

Jagalah Adab…

Kita harus tahu dan sesuaikan keadaan diri disituasi orang lain, menjauhi setiap prasangka buruk, dan mengutamakan prasangka baik.

Jangan mengambil alih tugas Allah dalam menilai, menghakimi seseorang.

Memberi tahu, menegur dengan cara santun dan baik, sehingga tidak menyakiti hati saudaranya sendiri, kerana tulisan atau percakapan itu lebih menyakitkan dari tamparan tangan dan sukar untuk di ubati dan pastinya akan dipertanggungjawabkan di akhirat kelak.

Kita selalu bicara tentang orang yang kita lihat, sehingga kita lupa untuk melihat diri kita sendiri.

Ketika kita melihat orang di hadapan kita, tanpa kita sedar ada ramai orang yang sedang melihat ke arah kita.

Jaga kelakuan dan lisanmu, maka org lain akan jaga lisannya untuk kamu.

Wallahu’alam


kamipencetakbanner

kamipencetakbaju

Alhassan Printing
http://www.alhassanbiz.com

TIP PEMAKAIAN PELITUP MUKA

🔖 Elak memakai bawah dagu

🔖 Pakai sekali sahaja

🔖 Tukar apabila lembap

🔖 Tidak lebih 8jam

🔖 Jangan letak merata-rata

🔖 Jangan berkongsi

🔖 Elakkan menyentuh dalam dan luar pelitup muka

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

ADA BISNES TETAPI BELUM BERDAFTAR DENGAN SSM ? ANDA BOLEH DIDENDA SEHINGGA RM50,000 RINGGIT.
LESEN DAH TAMAT TEMPOH, TAK SEMPAT NAK RENEW ?

BISNES OWNER MEMANG BUSY. SEBAB TU BIARLAH KAMI BUATKAN UNTUK ANDA. JANGAN SAMPAI KENA PENALTI RIBU-RIBU. BOLEH GUNA DUIT TU PERGI UMRAH BALIK HARI.

Tempah pilihan anda dan tunggu email atau panggilan daripada kami.

Daftar sini, https://tinyurl.com/s4x35d3f