Terbaik cikgu! Tanpa ragu-ragu ceriakankan kelas!

NakCeriakanKelas-Tempahan banner keceriaan kelas dah siap. Tak sabar nak pasang dekat kelas. Siap dapat free gift lagi!

Tahun ini di pilih menjadi guru kelas..masih belum ada idea nak hias kelas macam mana..

“Kalau hias guna banner keceriaan kelas ok jugak ni, jimat masa..tak perlu buat sendiri”-Cikgu Syikin

.

Betul cikgu, hias kelas guna banner keceriaan kelas yang kami buat jer..cikgu dah tak payah nak pikir pasal design, sebab kami dah ada banyak design. Cikgu tinggal pilih ajer..

Ada banner keceriaan jadual waktu, jadual tugasan murid, carta organisasi, peraturan kelas, banner motivasi dan macam-macam lagi..confirm ceria kelas cikgu nanti!

…takkan cikgu nak tengok kelas sebelah jer hias lawa-lawa…cikgu yang kreatif murid sayang..

Mesti cikgu dah tak sabar nak tengok semua design yang kami ada kan..

Cikgu wasap team kami harini. Kami akan reply dengan pantas!. Tekan link dibawah ya👇

https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang

CikguKreatifMuridSayang

Bannerkeceriaankelas

Bannerceriakelas

bannercantikkankelascikgu

Pakai baju design sendiri!

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd

Boleh buat baju satu family. Buat baju sedondon, sama warna.

Atau baju untuk sebarang program persatuan, jabatan, pertubuhan dan lain-lain.

Untuk saiz baju, ada saiz dewasa dan kanak-kanak. Malah jika ada ahli keluarga yang bersaiz besar, usah risau kerana kami ada saiz ‘extra saiz’ 4XL,5XL,6XL & 7XL!

Dah tak sabar nak tempah?. Ok boleh wasap team kami sekarang. Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd

kamipencetakbaju

Gift premium tapi harga bajet!

WAHH! PAYUNG PUN BOLEH PRINT LOGO??

BAGI HADIAH PAYUNG OK JUGA…NAMPAK LEBIH  PREMIUM!

NGAM LAH, BOSS PUN MASIH MENCARI GIFT NAK BAGI CUSTOMER KAN? BOLEH CUBA PAYUNG…CONFIRM CUSTOMER HAPPY!!
.

.

Payung adalah salah satu barang yang sesuai unruk dijadikan free gift & boleh diketegorikan sebagai hadiah premium. Namun harga dalam lingkungan mampu bayar!

Proses pemberian hadiah premium ini juga dapat memupuk hubungan yang erat di antara sesebuah syarikat dan pelanggan mereka.

Tanpa hadiah sebegini, pelanggan akan rasa tidak dihargai dan berkemungkinan pelanggan akan mencari syarikat lain yang menawarkan produk yang sama tetapi memberikan mereka lebih banyak hadiah.

Oleh itu, pemberian hadiah ini merupakan satu peranan yang penting bagi sesebuah syarikat untuk menjadikan sesebuah syarikat itu bertambah maju dan mempunyai pelanggan yang sentiasa membeli daripada mereka.

Akhir sekali, jagalah hubungan dengan pelanggan-pelanggan anda untuk memastikan syarikat anda tidak akan rugi dan terus mendapat kepercayaan pelanggan.

Macam seller owner ni..setiap cstmr yang beli produk akan dapat payung..raikan cstmr, ok la kan..欄

Kalau tuan2 nak tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzd

atau boleh wasap kami harini–>
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82

#custompayung #freegiftpayung #payunghargabajet

Cetak banner, 1 hari siap!

URGENT!-Last minit nak buat banner!!!

“KEDAI MANA YANG BOLEH PRINT BANNER SIAP 1 HARI!!!”

“Belum pernah jumpa lagi ada kedai yang boleh print banner siap 1 hari!”
.

.

Memang masalah besar!
Tapi jangan risau…tuan nak kami bantu?

BANNER SIAP DALAM MASA 1 HARI!
Ya, kami boleh siapkan dalam masa 1 hari. Jika anda belum ada design, designer kami sedia membantu dari A hingga Z.

Cara nak order, tekan link dibawah👇

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏

Salam Jumaat. 13 Ramadan 1443h

Salam Jumaat

.

Saidina Ali pernah berkata..

“Jika Allah mengabulkan doaku maka aku bahagia, jika Allah tidak mengabulkan doaku maka aku lebih bahagia..

Kerana…yang pertama adalah pilihanku, sedang yang kedua adalah pilihan Allah..”

13 Ramadan 1443h


Tempahan sampul raya 2022 dah tutup!

Tapi..nak custom buku resit,
bila-bila boleh👇

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5104437216310436&id=772969836123884

Bilik darjah cantik sekelip mata!

CIKGU BELUM SEMPAT HIAS KELAS??

SUSAH TAU NAK CARI IDEA NAK HIAS KELAS NI..LEPAS TU SEMUANYA NAK KENA BUAT SENDIRI PULAK TU..HMMMM!

…ANAK MURID PUN MACAM TAKDA SEMANGAT BILA TENGOK BILIK DARJAH KUSAM JER…

.

.

Cikgu ada masalah seperti diatas?

Tahun ni jadi guru kelas. Kelas belum sempat hias..

Belum dapat idea nak hias kelas macam mana…hmmm

Macam ni cikgu, kami boleh bantu cikgu, mungkin tak bantu banyak…dapat bantu sikit pun ok kan…🤗. Kami bantu cikgu hias kelas menggunakan banner keceriaan kelas!

KHAS UNTUK CIKGU-CIKGU YANG SEDANG MENCARI BANNER KECERIAAN KELAS.

DISINI LAH LUBUK RAMAI CIKGU MENEMPAH BANNER KECERIAAN KELAS!

✔Design telah disediakan
✔Material tahan lasak
✔Saiz lebih kurang kertas manila kad

Kami akan bantu cikgu-cikgu hias kelas, banner yang kami sediakan👇

+BANNER CARTA HARI LAHIR
+BANNER CARTA KEHADIRAN
+BANNER CARTA ORGANISASI
+BANNER JADUAL TUGASAN
+BANNER JADUAL WAKTU
+BANNER PERATURAN KELAS
+BANNER SELAMAT DATANG
+BANNER MOTIVASI/MUTIARA KATA

Design kami telah sediakan, cikgu hanya tinggal pilih sahaja, mudahkan?🤗

Cikgu nak order sekarang?
Boleh wasap kami harini, lusa kami dah boleh siapkan. Tekan link dibawah👇

https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c

CikguKreatifMuridSayang #Bannerkeceriaankelas

Bannerceriakelas

Bannercantikkankelascikgu


Jangan lupa follow pages kami ya🤗
…bantu kami share & tag rakan-rakan cikgu, mungkin mereka pun sedang mencari banner keceriaan kelas. Terima kasih💚

Bisnes dah lama, tapi belum ada buku resit rasmi yang ada logo syarikat?

DAH SIAP PUN BUKU RESIT KOMPENI..YAHUUU!!!

BUAT 10 BUKU JE DULU. NANTI DAH HABIS TEMPAH LAGI, TUKAR DESIGN LAIN PULAK!

“YANG PALING SAYA SUKA..ORDER ONLINE JER. TAK PAYAH SUSAH-SUSAH NAK DATANG KEDAI. SELLER BOLEH HANTAR SAMPAI DEPAN RUMAH BILA BUKU RESIT DAH SIAP!!”

.

Korang owner bisnes dan founder produk..bila lagi nak custom BUKU RESIT gais?

Bukan mahal sangat pun kalau nak buat. Untuk bisnes sendiri, jangan berkira sangat.

Pelanggan korang mesti respek, yelahh..bisnes kecil-kecilan tapi ada BUKU RESIT!

BUKU RESIT rasmi korang tu, boleh custom letak logo, nama, alamat, nombor hp, fb & instagram..STYLE habis!

Korang dah teruja kan?
Dah tak sabar nak order, betul tak?

Korang wasap jer team kami. Wasap sekarang tau, nanti kami bagi detail harga dan cara nak buat tempahan.

Tekan link dibawah👇
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

custombukuresit #bukuresitonline

Custom baju sukan sekolah!

Custombajusukansekolah-Rancak cikgu sekolah buat tempahan baju sukan sekolah!

Cikgu yang belum jumpa kedai nak custom baju sukan sekolah, boleh deal dengan kami…masih ada slot kosong!

Boleh send design baju sekolah yang cikgu nak buat, beserta kuantiti. Nanti kami berikan harga..

Wasap team kami harini. Nanti kami reply dengan pantas. Tekan link dibawah👇

http://bit.ly/BajuSukanCustom
http://bit.ly/BajuSukanCustom
http://bit.ly/BajuSukanCustom