Oh! Custom Buku Resit Minima 10 Buku Jer..!


MASIH CLUELESS NAK UPGRADE BUKU RESIT?

JANGAN BIARKAN BISNES ANDA TERUS HARU BIRU

BISNES ANDA SEMAKIN BERGERAK MAJU TAHUN 2023 INI. JADI!, SEBAGAI OWNER BISNES DAN FOUNDER BISNES YANG MEMPUNYAI WAWASAN, ANDA WAJIB UPGRADE BUKU RESIT SYARIKAT! SEKARANG!

.

Kelihatan seperti perkara remeh kan?. Alangkah ruginya, jenama bisnes sudah semakin di kenali ramai. Tetapi tidak ambil peluang untuk mengukuhkan jenama anda.

Tahukah tuan-tuan semua, ada beberapa strategik yang biasa di gunakan oleh owner bisnes untuk mempromosi bisnes mereka seperti menempah baju t-shirt, baju koporat, apron dan topi. Semua item tersebut mesti ada cetakan nama dan logo bisnes mereka.


Tetapi masih ramai yang terlepas pandang kepada satu benda…BUKU RESIT!

Tuan-tuan, di dalam buku resit boleh di letakkan info maklumat penting tentang perniagaan anda, seperti nama, logo syarikat, gambar produk, alamat, nombor telefon, sosial media iaitu fb, intagram dan sebagainya.

Adakah tuan-tuan masih menggunakan buku resit biasa yang terdapat di kedai buku atau kedai eco shop?

Jangan berkira tuan, untuk syarikat, untuk bisnes tuan sendiri..

Nak kami bantu cetakkan BUKU RESIT tuan?. Awal tahun ni, ramai owner bisnes sudah menempah buku resit rasmi syarikat mereka… macam contoh dibawah ni👇…tuan yang budiman bila lagi??

MINIMA ORDER 10 BUKU JE TUAN-TUAN!

Boleh wasap team kami. Wasap sekarang tau, nanti kami berikan detail harga dan cara nak buat tempahan.

Tekan link dibawah👇
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

#custombukuresit #bukuresitonline

Minima 10 pcs. Custom Bendera Kereta

#CustomBenderaKereta-MINIMA 10 PCS SAHAJA..WOW!!

ADA PROGRAM KONVOI DAN NAK BUAT KELAINAN SIKIT…?

Bila dah convoi ramai-ramai mesti perlu ada kereta yang kena ‘lead’. Supaya perjalanan berjalan lancar dan konvoi lebih berhati-hati serta selamat.

Tetapi akan menjadi masalah juga kepada kereta belakang yang ‘follow’. Bila dah banyak kereta pasti ada yang tertinggal…

Untuk atasi masalah ini, wajar kalian pasang bendera kereta. Supaya kereta belakang dapat melihat kereta dihadapan mereka walaupun pada jarak yang jauh. Ia juga akan menjadi sebagai tanda kumpulan konvoi anda.

Berapa minima order?

Minima order cuma 10 pcs sahaja. Bendera boleh custom…letak logo, nama pasukan dan apa sahaja yang anda nak cetak. Siap sekali dengan tapak bendera..!

Serius kami boleh custom bendera kereta, berpengalaman cetak bendera selama 5 tahun!

Cara nak order, boleh melalui wasap sahaja. Lebih jimat, lebih pantas, lebih fleksibal..

Hubungi team sale kami sekarang.
Tekan link dibawah;

https://wa.link/7otm3i
https://wa.link/7otm3i
https://wa.link/7otm3i

#Custombenderakereta #Customflag #Custombendera

Kos ‘Marketing’ Paling Jimat!

#CustomKalendar-Nak naiklan sales bisness??

GUNAKAN MARKETING CARA HALUS!

Caranya…gunakan wall kalendar. Jimat kos, trend, marketing 12 bulan terus..!!

.

Custom KALENDAR jenama anda sendiri dengan kos yang sangat baget..harga mampu bayar😎

Dua jenis ‘content’ iaitu kalendar kuda dan kalendar islamik yang ada tambahan waktu solat. Ada empat saiz pilihan, SMALL, MEDIUM, LARGE san EXTRA LARGE
.
PERHATIAN;
UNTUK YANG SERIUS BERMINAT SAHAJA.

Jika serius berminat nak order, boleh klik link wasap 👉https://wa.link/zlycx6

Tempah Banner Paling Mudah!

#OrderBannerOnline-“Nak buat banner, tapi malas nak pergi kedai!”

Jangan susah hati, buat dengan kami boleh order by wasap jer..

“Boleh siap cepat ke Encik?”

Semalam order, harini kami siapkan!
.
Khas untuk founder bisnes yang nak naikkan sales, guna lah banner dan banting untuk promosi produk kalian. Gantung di lokasi strategi, lokasi orang ramai lalu lalang dan nak lebih berkesan gantung 30 unit!
.
Tuan-tuan nak order sekarang?

Wasap team kami harini, tekan link wasap dibawah👇

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

#Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏

Lubuk Jersey Harga Bajet!

#SematWooo-SMART BRO JERSEY NI..BELI KAT MANA??
.
TEAM DAH CUKUP PADU GENG…JERSEY UPGRADE YANG SMART SIKIT..TEAM CHAMPION TAK KAN PAKAI JERSEY LUSUH!
.
JERSEY LENGKAP ADA NAMA & NOMBOR. KUALITI KAYANGAN..HARGA KAKI LIMA!-NAK?
.
“Last minit baru dapat bajet nak buat jersey. Tanya 10 kedai semua reject, tak sanggup buat..nasib jumpa #AlhassanJersey, settle geng!”-Amir, JB
.
Bukan setakat dapat siapkan cepat..harga pun terpaling BAJET!
.
“Pilihan jersey cukup banyak. Saiz sehingga 5XL..kalau ada geng yang saiz besar..dah boleh senyum. Kalau tidak, memang dia sorang takda jersey”-Usup, Kangar Perlis
.
“Saya suka buat dengan team AlhassanJersey ni, mereka reply whatsapp cukup PANTAS!. Lagi satu yang buat saya puas hati, sebelum print mereka tunjuk VISUAL. Bagi kita gambaran macam mana rupa jersey selepas dah siap. So..kalau ada yang kita nak tambah atau nak kurang..bagitahu jer, nanti mereka ejahh bohhh!”-Ali, Jerantut Pahang
.
Best?
.
Nak test, try?
.
Bawah ni link wasap mereka..cer tekan.
Nanti korang sembangla sendiri dengan mereka.
.
Cara nak order;
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanPUCsport #alhassanblackrino #alhassanlakohsport #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Bisnes Tepi Jalan. Tapi Servis 5 Bintang!

#ApronXBrandingBisnes-“Mengapa perlu mengeluh pelanggan tak ramai??

Dalam kepala mulalah pikir yang bukan-bukan. Bisnes kena sihirlah, bisnes kena boikotlah, bisnes kena…macam-macamlah!

Itu semua alasan!

Bukan sebab produk tak bagus, bukan sebab servis tak mantap..tapi..

Sebenarnya bisnes korang kena ada penjenamaan!

Nama bisnes dah ada?

Logo bisnes dah ada?

Tetapi pelanggan masih samar-samar dengan bisnes korangkan?

Apa yang anda kena lakukan adalah tonjolkan nama bisnes anda, tunjukkan logo korang yang cantik tu, supaya pelanggan dari tak tahu jadi tahu, dan terus ingat sampai bila-bila.

Apa nature bisnes anda?

Sekiranya berkaitan f&b, mesti korang wajib pakai #APRON. Justeru itu, jangan lepaskan peluang untuk letak jenama bisnes anda pada apron tersebut..

Peniaga produk makanan mesti biasa dapat apron percuma dari jenama besar seperti MILO, TEH BOH, susu F&N. Perasan tak apron tersebut ada jenama syarikat mereka?


See..jenama besar yang sudah kukuh dipasaran pun sentiasa buat penjenamaan..kita bagaimana?

Kami pembekal apron!

Berita baik untuk peniaga produk makanan, kini korang boleh cetak logo, nama bisnes, nama produk korang sendiri pada apron.

Kami ada sediakn apron dengan 10 pilihan warna.

On tak on?

Kalau on, wasap jer team kami.

Tekan link dibawah;
https://wa.link/pk0yna
https://wa.link/pk0yna
https://wa.link/pk0yna

#CustomApron #Kamipembekalapron #CetakApron

Cetak Baju Harga Kilang

CUTI SEKOLAH HUJUNG TAHUN DAH TAK LAMA LAGI, MESTI KORANG DAH ADA PLAN NAK BUAT FAMILY DAY KAN ?

BOLEH BUAT BAJU FAMILY DAY SEKALI. BARU SEDONDON JE SEMUA ORANG.

KAMI NAK BAGI HARGA KILANG…AMACAM ?

Nak tanya dan tempah baju family day boleh whatsapp kami disini https://bit.ly/3g3tiZH

7 SEBAB KENAPA PERLU TEMPAH BAJU FAMILY DAY DENGAN KAMI

1. DESIGN KAMI DAH SEDIAKAN
Korang hanya tinggal pilih ajer design mana yang korang suka. Boleh edit perkataan lagi.

2. ADA 34 PILIHAN WARNA BAJU
Ada banyak warna baju yang korang boleh pilih. Nak campur-campur warna pun boleh..

3. MATERIAL T-SHIRT 100% MICROFIBER
Baju sedap dipakai, kain lembut, tak panas dan sangat sesuai aktiviti ‘outdoor’.

4. ADA PELBAGAI SAIZ T-SHIRT
Saiz dari umur 1 thn hingga ke saiz paling besar 7XL. Juga ada koleksi t-shirt muslimah. Wah !

5. ORDER SECARA ONLINE SAHAJA
Lebih mudah sekarang. Korang akan lebih Jimat masa dan wang. Lepas tu tak perlu pikir pasal masalah tol dan parking.

6.SIAP 5 HARI BEKERJA
Tempoh siap pada kadar 5 hari bekerja sahaja. Tak perlu tunggu lama.

7. KAMI BERIKAN ANDA HARGA KILANG. Ini serius !. Kami bagi harga kilang terus dekat korang.
.
.
Alah, setahun sekali jer buat family day..berkumpul dengan semua ahli keluarga, sepupu sepapat. Bukan senang dapat kumpul sekali semua ramai-ramai.

Alang-alang dah buat family day, buat baju sedondon sekali. Dekat baju tu boleh letak tarikh dan lokasi tempat family day. Simpan sebagai kenangan gais !

Nak tanya dan tempah baju family day boleh whatsapp kami disini https://bit.ly/3g3tiZH

#Kamipencetakbaju





Promosi Bisnes Menggunakan Banner

ADAKAH BISNES TUAN BELUM ADA SEBARANG PROMOSI??

Untuk tahun 2023 ini kami mencadangkan tuan-puan mempromosi bisnes menggunakan banner dan banting.

Teruskan menggunakan sosial media seperti fb, insta dan tiktok. Kali ini tambah dengan ‘offline’ promosi dengan menggunakan banner dan banting.

Tuan-puan sudah bersedia viralkan bisnes tahun 2023 ini?

Jom buat banner dan bunting sekarang..!

Boleh whatsapp team kami. Jika belum ada design..designer kami sedia membantu.

Tekan link dibawah,

https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

#Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏

Baju Sublimation. Minima 10 Helai!

#PMtepijeboss: “Seriuslah buat baju SUBLIMATION minima 10 helai jer”

.

Boss pertama kali dengar mengenai baju Sublimation..?

Baik..kami kongsikan sedikit info berkenaan baju sublimation.

Semakin menjadi pilihan ramai. Kalau ada design atau logo yang besar sesuai buat baju sublimation.

Kelebihan baju sublimation ini adalah tiada had warna kerana dicetak secara digital. Dan boleh print penuh depan dan belakang baju.

Ini paling penting, minima 10 helai sahaja.

Boss dah ada design?. Kalau belom, designer kami sedia untuk membantu.

Boss wasap je kami👇
https://wa.link/u340j7
https://wa.link/u340j7
https://wa.link/u340j7

#kamipencetaksublimation

Rahsia Nak Jimat Buat Bisnes Kad

#PmBoss! BISNES KAD SEKOTAK RM11.80 AJER!!

HAI FOUNDER BISNES DAN OWNER BISNES! BISNES KAD CEPAT HABISSS??

BUAT 5 BOX BOSS…BARU LAMBAT HABIS, HARGA RM11.80 Sekotak. MURAH GILEERRR!

.

.

Boss nak buat bisnes kad?

Nak bagitahu boss, kami dah sediakan design yang bisnes kad yang cantik-cantik, apa yang boss perlu buat adalah tinggal pilih sahaja. Kemudian kami edit segala maklumat berkaitan bisnes boss ke dalam design bisnes kad yang boss pilih. Free jer semua tu, tiada caj design!

Boss nak tengok design bisnes kad kami?

Boleh tekan link wasap dibawah. Sekejap lagi team kami akan reply segala pertanyaan boss!

https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8

#Kamipencetakbisneskad #Bisneskadbajet