JERSEY TEAM BUDGET

JARANG TAK SMART CHAMP !!

JERSEY TEAM
–>EDISI HARGA BUDGET KERAS !!

HARGA-PROMO 2020
💰#RM19
✔CETAK NAMA
✔CETAK NOMBOR


“Nak cari jersi team. Dah jumpa ‘seller’..tapi harga tak boleh bawak bincang pulak..ada yang murah ‘seller’ tak mesra alam, tanya macam-macam dah tak jawab, kalau jawab pun macam tak ikhlas jer..haru !”

Ok, mesti anda ada masalah mcm citer di ataskan?. Kami sedia membantu. Kami ada team yang akan menjawab segala pertanyaan anda & yang paling utama kami ada jersey harga bajet !💥💥💥

Yang masih lagi mencari jersey team futsal, bola sepak, sepak takraw, hoki, bola tampar, bola jaring, bola baling, badminton, ping pong atau apa sahaja team anda..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp !! 🔥🔥🔥

Ada pelbagai design terkini & color yang mengancam👍

Harga yang mampu bayar. Kita bincang elok-elok, kita deal sampai jadi..🤝

Cara nak order;
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my

………..
JOM ORDER SEKARANG !! INGAT JERSEY..INGAT Alhassan jersey online

TANDA USUS TIDAK SIHAT

🎲 Kerap alami masalah penghadaman
(Kembung, berangin, cirit, sembelit)

🎲 Lemah imuniti tubuh
(Kerap jatuh sakit)

🎲 Masalah kulit
(Eczema)

🎲 Perubahan berat badan

☝🏼 PENCEGAHAN:
🌱 Makan buah dan sayuran untuk serat
🌱 Kurangkan pengambilan makanan proses dan gula
🌱 Makan perlahan, kunyah dengan sempurna
🌱 Aktif dalam aktiviti fizikal
🌱 Cukup rehat dan tidur
🌱 Makan makanan kaya probiotic dan prebiotic

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

BISNES KAD



Orang bisnes wajib ada bisnes kad. Cara mudah untuk perkenalkan diri & bisnes yang kita ada. Tunjuk sahaja bisnes kad.

#TIPS untuk edarkan bisnes kad…biasakan bagi kepada pelanggan lebih dari sekeping, ‘at least’ 2 keping…mintak pelanggan anda tadi bagi kad yang lebih kepada rakan atau kenalannya yang lain.

So, secara tidak langsung anda dah buat marketing secara percuma..!!

***
Bos nak buat BISNES KAD cantik mcm ni?
.
Bertenang bos, buat dgn kami tiada minima order..!!

[✔] SEMURAH 0.06 sen sekeping utk 10 kotak..!!😍

[✔] Bos nak buat 1 box jer..??, boleh bos…no problem..tiada minima order buat dgn kami..🤙

[✔] Bisnes Kad EXCLUSIVE.., HARGA KAKI 5 !!

☆☆AL HASSAN PRINTING☆☆

Boss nak order sekarang??
Klik link dibawah👇
https://bit.ly/2XWy8A5
———————-
Bantu kami ‘Share & Tag’ dengan rakan-rakan & kenalan tuan-tuan. Mungkin ada antara mereka yang sedang mencari kedai buat #BisnesKad. Terima kasih semua, anda nemang #Ohsem❤

ALHASSAN PRINTING

Bismillah.

SELASA
07 Julai 2020
15 Zulkaedah 1441H

☆AlHassan Printing☆
■Waktu Operasi■
Isnin-Jumaat | 10 pagi-6 ptg
Sabtu | 10 pagi-1 ptg
Ahad | TUTUP

#StaySafe

alhassanprinting

t-shirt | banner/banting | medal | trophy | plaque | merchandise | embroidery | premium gift | sticker | name card | flyers | flag |

‘Like & Share’ page kami⬇️

Facebook_alhassanbizprinting

Instagram_alhassanprinting

http://www.alhassanbiz.com

JAGALAH ADAB

Kita harus tahu dan sesuaikan keadaan diri disituasi orang lain, menjauhi setiap prasangka buruk, dan mengutamakan prasangka baik.

Jangan mengambil alih tugas Allah dalam menilai, menghakimi seseorang.

Memberi tahu, menegur dengan cara santun dan baik, sehingga tidak menyakiti hati saudaranya sendiri, kerana tulisan atau percakapan itu lebih menyakitkan dari tamparan tangan dan sukar untuk di ubati dan pastinya akan dipertanggungjawabkan di akhirat kelak.

Kita selalu bicara tentang orang yang kita lihat, sehingga kita lupa untuk melihat diri kita sendiri.

Ketika kita melihat orang di hadapan kita, tanpa kita sedar ada ramai orang yang sedang melihat ke arah kita.

Jaga kelakuan dan lisanmu, maka org lain akan jaga lisannya untuk kamu.

Wallahu’alam


Alhassan Printing
http://www.alhassanbiz.com

MAKANAN PEDAS

🤔 Sihat Atau Bahaya ?
➡️ Makanan pedas yang mengandungi Capsaicin sebenarnya mempunyai manfaat dan baik untuk kesihatan!

🌶️ Ulser Perut:
Tidak menyebabkan Ulser (luka) diperut, malah ia berfungsi sebagai pelindung daripada Ulser

🌶️ Buasir:
Tidak mempunyai kesan kepada masalah buasir, tetapi boleh menyebabkan luka di dubur (jika ada) menjadi pedih

🌶️ Kaya dengan Vitamin C
🌶️ Antioksidan dan Antimikrobial
🌶️ Mengurangkan keradangan
🌶️ Mengurangkan ketagihan gula
🌶️ Meningkatkan metabolisma
🌶️ Meningkatkan mood

💥Cili juga boleh menyebabkan masalah penghadaman seperti:

🥵 Irritable bowel syndrome
🥵 Makanan tidak hadam
🥵 Sakit perut
🥵 Mencederakan rongga mulut dan saluran pemakanan

☝🏼 Walaupun pengambilan cili mempunyai manfaat kesihatan, jangan ambil dalam kuantiti yang terlalu banyak

🆘 Khasiat cili ini tidak termasuk produk makanan yang telah di proses seperti Sos Cili, Serbuk perasa cili, dan bahan proses lain yang tinggi garam

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

BAJU KORPORAT


..
Kepakaran utama kami adalah dalam penghasilan baju korporat lelaki, baju korporat wanita dan juga baju korporat wanita muslimah labuh.
.
Kami juga menawarkan lebih 200 pilihan design baju korporat lelaki & wanita jenis ready made.
.
Kami sedia untuk menawarkan harga baju korporat dengan sangat berpatutan dan berkualiti demi kepuasan anda.

YANG PENTING !, TIADA MINIMA ORDER..SEHELAI PUN BOLEH..!!
.
.
PERHATIAN; JIKA SERIUS BERMINAT;

klik link wasap dibawah, tak perlu save nombor.
https://kliksini.my/BajuKorporat

EKIN’S POPCORN CARAMEL

BOLEH ‘REWARD’ KAN ANAK-ANAK DENGAN POPCORN JER.
CUBALAH..PASTI ANAK SUKA❤

Pastikan..
EKIN’S POPCORN CARAMEL
‘kunyah-kunyah abis !’

Order banyak sikit kat sini👇
bit.ly/2YrIeuZ
bit.ly/2YrIeuZ

Atau boleh shopping di shopee,
tekan link👇

EKIN’S POPCORN CARAMEL
‘kunyah-kunyah abis !’
for RM14. Get it on Shopee now!
bit.ly/3eRO0Mj
bit.ly/3eRO0Mj

#AlhassanStore #EkinsPopcornCaramel #PopcornCaramel #FullyCaramel #kunyahkunyahabis

💍CINCIN TERSANGKUT💍

💬 Ia berlaku akibat:
👌🏼 Cincin kecil
👌🏼 Arthritis
👌🏼 Perubahan saiz tangan atau jari
👌🏼 Jari membengkak

☝🏼 Jangan Panik! elakkan memicit atau melibas tangan kerana ia akan menyebabkan jari bertambah bengkak

🧼 Gunakan pelincir (minyak, sabun)
🤚🏼 Angkat tangan selama 5 minit
🚿 Rendam jari dalam air sejuk (5 minit)

🧵 Gunakan floss gigi atau benang
(Lihat steps di video link ini:)
https://youtu.be/rQ2HO1loieA

🚑 Dapatkan bantuan di jabatan kecemasan atau balai bomba sekiranya gagal mengeluarkan cincin

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini

🦉BAHAYA NAJIS BURUNG🦉

😩 Punca anda sering batuk, serangan asthma dan sesak nafas

🏡 Biasa berlaku apabila terdapat sarang burung dalam bangunan

💩 Najis burung mempunyai bakteria dan fungus yang boleh memasuki saluran pernafasan anda:
🦠 Histoplasmosis
🦠 Candidiasis
🦠 Cryptococcosis

🍱 Bakteria dalam najis burung penyebab food poisoning:
🦠 Salmonellosis
🦠 E.coli

😩 Penyebab iritasi kepada saluran pernafasan dan mengakibatkan anda sering batuk dan sesak nafas:
🕊 Hama
🕊 Bulu

☝🏼 Laporkan kepada majikan atau pihak berkuasa tempatan sekiranya anda berkongsi rumah dengan burung

😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini