Warna Magenta..Adakah Warna Pink?

ProgramFamilyDay-“TAHUN NI KITA KASI JADI. TARIKH DAH ADA, TEMPAT PUN DAH BOOKING.

.
TAPI..SATU JER BELOM LAGI..!
BAJU SEDONDON TAK TEMPAH LAGI..!!

.
.

Tak sabar nak ber’family day’ hujung minggu ni. Bukan senang dapat kumpulkan semua ahli keluarga serentak.

Atuk, nenek, paklong, makngah, paklang, pak dak, maksu..semua anak cucu cicit ada. Fuh! meriah gais..!!

Rugi kalau korang tak buat baju family day tau. Bukan setakat untuk ambil gambar sahaja. Baju ini akan jadi free gift kepada mereka yang hadir, dan juga sebagai tanda kenangan abadi..

“Sempat lagi ke nak tempah sekarang..?”- Kalau buat dengan kami, InsyaAllah sempat. Paling cepat kami boleh siapkan dalam masa 5 hari bekerja..!

Cara nak tempah pun senang jer, just bagi saiz baju, pilih kaler baju dan pilih design.

Design pulak kami dah siapkan..kalian tinggal pilih saje. Boleh edit dan tambah apa-apa tulisan yang korang nak.

Jangan terlambat tau, nanti menyesal masa hari family day tu takda baju sedondon. Bukan senang nak dapat kumpulkan ramai-ramai..makan hati nanti.

Nak tanya detail berkenaan baju family day korang nanti, rogerlah kami kat sini http://bit.ly/34q4wkr

Jangan lupa support kami, LIKE page kami & bantu kami share kepada kenalan anda👇. Terima kasih❤
https://www.facebook.com/cetaktshirtbajet

EPL-Arsenal Gayat Di Carta Liga. Masih Kekal Rekod Kemenangan Berturut!

#JerseyPremiumHargaBAJET-“Jersey team yang baru dah ready, tunggu game jer hujung minggu ni.

Giler tak happy!
Jersey smart, kualiti boleh tahan padu. Harga macam tak percaya…JIMAT POOKET!!

Dengan harga yang sangat BAJET. Korang dah dapat jersey siap cetak nama. Nak tambah logo, nak tambah nombor pun boleh gais!

Mana-mana team yang power tu korang belum cukup power kalau tak upgrade jersey team lama korang tu.

Nak tanya-tanya pasal jersey team, boleh roger kami sini https://tinyurl.com/yxk45a63

Support la sikit kami champ!
Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Terbangkan Dron Di Kawasan Larangan. Pihak berkuasa Akan Jatuhkan!

Salam Merdeka!

Kemerdekaan yang sebenar adalah kemerdekaan minda dan jiwa yang dipupuk menerusi pembinaan jati diri yang dibentuk oleh empat aspek utama iaitu agama, bahasa, pendidikan dan akhlak.

.

Sempena bulan kemerdekaan ini, kami juga ada mencetak baju Merdeka. Maklumlah #Kamipencetakbaju

Seperti biasa jika ada ‘request’ begitu begini daripada kastemer kami turutkan sahaja. Jarang kami tolak permintaan tersebut.

Jika tuan, puan dah lama nak print baju design sendiri, tapi tak konfiden nak minta kedai cetak baju buat..mungkin boleh wasap kami..

Kami suka mudahkan kastemer, kalau nak order boleh secara wasap jer. Dan kalau jauh dari lokasi kedai kami, kami boleh hantarkan sampai ke depan pintu rumah dengan bantuan abang-abang kurier..gitu!

Di bawah ni link wasap kami,
Tekan dengan senyuman😊

http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd

Last Minit Nak Tempah Banner?-Huru hara hidup kalau buat kerja last minit ni..!

Kena ada planning..apa nak buat, yang mana paling penting kena buat dahulu.

Begitu juga sekiranya nak buat banner atau bunting, jangan esok nak guna..harini baru ada keputusan jadi buat!

Kalau semua kedai terima order last minit takpe..hakikatnya, susah nak cari kedai yang sanggup terima urgent job!

Sebab itu kami team Alhassan Printing cuba BANTU anda yang terpaksa buat banner atau bunting last minit!

Sebenarnya..kami pun tak sanggup, tapi kami cuba.

Semalam order, harini kami dah siapkan banner anda! Ok tak?

Kami tak janji, tapi kami cuba..!

Dah ada nombor whatsapp kami?
Lepas ni boleh save nombor kami.

Sila tekan link dibawah,
terus ke whatsapp kami.

Tekan sekarang!
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd
https://wa.link/m7pdrd

.

Kamipencetakbanner

Boleh tag kawan-kawan, kenalan anda. Mungkin mereka sedang mencari kedai cetak BANNER. Terima Kasih🙏

Merdeka..Merdeka..Merdeka!- Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia ke-65

Logo dan tema hari kemerdekaan atau hari kebangsaan bagi tahun 2022 telah diperkenalkan dengan bertemakan ‘#Keluarga Malaysia Teguh Bersama’

Erti kemerdekaan sebenar pada generasi kini adalah membabitkan kemerdekaan jiwa dan minda dipupuk menerusi pembinaan jati diri yang dibentuk melalui empat aspek utama, iaitu agama, akhlak, pendidikan dan bahasa.

Generasi muda berhadapan dengan ancaman penjajahan dari segi bentuk baharu, terutamanya pemikiran dan budaya asing menerusi pelbagai pembangunan laman media sosial seiring kepesatan teknologi internet masa kini.

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia 31 Ogos

Alhassan Printing
http://www.alhassanbiz.com

KHAS UNTUK ANDA YANG MASIH LAGI MENCARI BAJU BERKOLAR UNTUK KEGUNAAN FORMAL-Tapi takda masa nak pergi cari di shopping komplek.

Apa yang paling best, kami boleh cetak sekali. Seperti nak letak logo, letak nama dan boleh cetak macam-macam lagi..

Tak perlu risau..tak perlu gelabah..tak perlu susah-susah nak pikir lagi. Nah !..order online jer..buat pilihan, bagi saiz & kami terus pos baju anda..senang !

Nah ! tunggu apa lagi..stock kami tak banyak. Stock semakin berkurang..

Whatsapp kami sekarang
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd

Jersey Terpaling Harga Bajet!

JerseyPremiumBajet-WAH..! LEVEL KONFIDEN MENINGKAT 100% BILA DAH SARUNG JERSEY BARU GAIS..!!

BERITA BAIK UNTUK KORANG YANG MASIH TERHEGEH-HEGEH NAK CARI JERSEY TEAM!

.

.

Pencarian anda berakhir disini champ!

ADA YANG HARGA BAJET, KENAPA BAYAR LEBIH!

Terbaru dari kami,
Brand local, kualiti #premium.

Boleh tambah nama, nombor & logo.

Sesuai untuk team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola baling, badminton, ping pong.

Nak tengok koleksi jersey yang kami ada?

Harga tak koyak poket.
Kita bincang elok-elok,
kita deal sampai jadi..🤝

Cara nak order;
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska

alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanPUCsport #alhassanblackrino #alhassanlakohsport #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Berhenti Guna Jersey Yang Lama!-Upgrade Kepada Yang Baru Harini!

JerseyTerpalingBajet-EH! MASIH PAKAI JERSEY YANG LAMA..?

DENGAN KOS SANGAT BAJET & MESRA POKET KORANG DAH BOLEH DAPAT SEHELAI JERSEY BARU SIAP CETAK NAMA & NOMBOR LAGI…NAK TAK ?

“Nak cari jersi team. Dah jumpa ‘seller’..tapi harga tak boleh bawak bincang pulak..ada yang murah ‘seller’ tak mesra alam, tanya macam-macam dah tak jawab, kalau jawab pun macam tak ikhlas jer..haru !”

Ok, mesti anda ada masalah mcm citer di ataskan?. Kami sedia membantu. Kami ada team yang akan menjawab segala pertanyaan anda & yang paling utama kami ada jersey harga bajet !💥💥💥

Yang masih lagi mencari jersey team FUTSAL, BOLA SEPAK, SEPAK TAKRAW, HOKI, BOLA TAMPAR, BOLA JARING, BOLA BALING, BADMINTON, PING PONG DAN SEMUA JENIS SUKAN..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp !! 🔥🔥🔥

Ada banyak design terkini & color yang mengancam.👍

Harga yang mampu bayar. Kita bincang elok-elok, kita deal sampai jadi..🤝

Cara nak order;
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyPUCsport #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Staf Dah Semakin Ramai..Inilah Masa Paling Sesuai Untuk Tempah Baju Seragam Staf.

PENJENAMAAN penting dalam menaikkan IMEJ SYARIKAT. Apabila pekerja memakai UNIFORM beserta logo rasmi brand syarikat, mereka secara tidak langsung MEMPROMOSIKAN syarikat. FREE MARKETING!

BIAR BISNES KECIK, TAPI BERJIWA BESAR. Ini antara produk yang paling sesuai untuk cetak nama company atau brand anda sendiri;

  • T-SHIRT COTTON
  • BAJU POLO-T
  • BAJU JERSEY / MICROFIBER
  • BAJU KEMEJA / KORPORAT
  • CUSTOM UNIFORM
  • JERSEY SUBLIMATION
  • TOPI
  • APRON
    .
    .
    Okeh ! Boss-boss semua NAK ORDER SEKARANG?

Tekan link dibawah;

https://tinyurl.com/y3g233c9
https://tinyurl.com/y3g233c9
https://tinyurl.com/y3g233c9

kamipencetakbaju

Ini Adalah Repeat Order Daripada Pelanggan Kami

JerseyTerpalingBajet-“Boss..sedap la pakai jersey ni. Selesa!”

Ini adalah repeat order daripada kastemer kami.

Kami berikan servis terbaik, material berkualiti dan harga mampu bayar dengan senyuman..

.

.

KENAPA NAK BAYAR MAHAL KALAU BOLEH DAPAT YANG HARGA BAJET?

Berapa harga korang dapat bila tempah jersey?
RM35 sehelai siap print nama & nombor??

Murah tu!!

Tapi korang boleh dapat lagi murah dari tu geng!

Rahsia dia..korang kena buat dengan #AlhassanJersey !!

Kami menggunakan jersey brand #Local. Walaupun brand local, kualiti tetap premium champ. Kualiti kami tetap jaga, sama ada kualiti jersey mahupun kualiti cetakan. Kami tak buat semborono sahaja!

SATU LAGI..KAMI ADA TEAM YANG AKAN LAYAN SEGALA PERTANYAAN ANDA!

24 jam/7 hari seminggu. Boleh tanya apa sahaja Tak jadi buat takpe..yang penting anda dapat info yang jelas!

Jadi anda dah bersedia nak tempah jersey baru?

Yang masih lagi mencari jersey team futsal, bola sepak, sepak takraw, hoki, bola tampar, bola jaring, bola baling, badminton, ping pong atau apa sahaja team anda..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp!!

Nak tengok koleksi jersey yang kami ada?

Harga tak koyak poket.
Kita bincang elok-elok,
kita deal sampai jadi..🤝

Cara nak order;
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyPUCsport #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanLakohSport #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan