Kami kongsikan cara penjagaan baju bercetak


JANGAN RENDAM baju bersama sabun atau peluntur (bleach);

JANGAN RENDAM baju terlalu lama kerana ia boleh menyebabkan pewarna baju luntur dan merosakan cetakan;

Pastikan baju DIBILAS dan jemur dengan segera agar pewarna baju tidak mengalir dan meninggalkan kesan di atas bahan cetakan;

Jemur & seterika (iron) baju secara bahagian dalam di luar /terbalik (inside out);

Kerap seterika di permukaan belakang cetakan (inside-out manner) akan membantu cetakan/gambar baju kekal lebih lama.

Bila sudah ada cara penjagaan ini, bolehlah membeli lebih banyak baju yang bercetak, dan boleh pastikan juga baju tersebut tahan lama.

Lepas ni dah tiada baju yang dijadikan kain buruk. Jom kita mencuci baju dengan cara yang betul.

Jacket & Overall

Company kontraktor pasti perlukan dua pakaian ni Jacket & Overall.

Material kain tebal dan berkualiti. Sesuai untuk tugasan yang lasak.

Boleh tambah cetakan, cetak nama company anda.

Kalau tuan-tuan nak tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material kain boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzd
atau wasap–>
https://wa.me/601127282328/Overall&Jacket

alhassanprinting

t-shirt | banner/banting | merchandise | embroidery | premium gift | sticker | name card | flyers | flag |

Custom Sampul Raya

\\PERHATIAN !!//

TEMPAHAN SAMPUL RAYA 2020 KINI KEMBALI LAGI-KHAS UNTUK OWNER BISNES, FOUNDER PRODUK ATAU APA SAJA BISNES ANDA !💥💥💥
.
CUSTOM SAMPUL RAYA ANDA SENDIRI-Boleh letak nama company/logo/detail produk/gambar family atau apa sahaja info yang anda nak letak, semua boleh letak.
.

MINIMA ORDER 100 keping sahaja…Whooha !!

👉TEKAN LINK~>http://chatwasap.com/dbeaf5

Tempah awal, siap awal !!

PERHATIAN; JIKA SERIUS BERMINAT;

👉TEKAN LINK~>http://chatwasap.com/dbeaf5

alhassanprinting #customsampulraya2020

LANGKAH BERJAGA-JAGA PENYEBARAN VIRUS MAUT COVID 19 GELOMBANG KE 3.

  1. Akan berlaku selepas Hari Ke 14 iaitu 31/3. Virus di dalam Paru-Paru orang 2 yg telah dijangkiti telah MATANG dan akan keluar dari Paru2 orang dgn lebih banyak. Pada Hari inilah kes sakit meningat!
    Nasihat: JANGAN KELUAR RUMAH.
  2. MUSIM HUJAN & angin kuat adalah agen-agen penyebaran virus COVID 19 yg hebat.
    Nasihat: JANGAN KELUAR RUMAH PADA MUSIM HUJAN.🌧️💦
  3. Udara sejuk & gelap sewaktu SENJA/PETANG GELAP adalah keadaan terbaik bagi Agen penyebar virus COVID 19.
    NASIHAT: JANGAN KELUAR RUMAH PADA WAKTU SENJA PETANG GELAP. Paling baik keluar tengahari panas terik ☀️. Virus mati.

Tanggung-jawab Sosial ini dibawakan oleh Sir Julius Kulip,
Pensyarah Kanan UMS.
28/3/2020, 5pm

Jersey Budget

JERSEY TEAM
–>EDISI HARGA BUDGET KERAS !!

HARGA-PROMO 2020
💰#RM19
✔CETAK NAMA
✔CETAK NOMBOR


“Nak cari jersi team. Dah jumpa ‘seller’..tapi harga tak boleh bawak bincang pulak..ada yang murah ‘seller’ tak mesra alam, tanya macam-macam dah tak jawab, kalau jawab pun macam tak ikhlas jer..haru !”

Ok, mesti anda ada masalah mcm citer di ataskan?. Kami sedia membantu. Kami ada team yang akan menjawab segala pertanyaan anda & yang paling utama kami ada jersey harga bajet !💥💥💥

Yang masih lagi mencari jersey team futsal, bola sepak, sepak takraw, hoki, bola tampar, bola jaring, bola baling, badminton, ping pong atau apa sahaja team anda..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp !! 🔥🔥🔥

Ada pelbagai design terkini & color yang mengancam👍

Harga yang mampu bayar. Kita bincang elok-elok, kita deal sampai jadi..🤝

Cara nak order;
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my

………..
JOM ORDER SEKARANG !! INGAT JERSEY..INGAT Alhassan jersey online

Bertenang..

#StayAtHome #FightCovid19

Bersama kita patuh dengan arahan duduk di rumah. Supaya rantaian virus covid-19 dapat di hentikan.

YAB Perdana Menteri telah umumkan Pakej Rangsangan Ekonomi. Alhamdulillah sedikit sebanyak pasti dapat meringankan beban rakyat. Semoga kita semua khususnya rakyat Malaysia dapat manfaat dari pengumuman PM ini.

Sentiasa bersyukur, dan cuba berjimat cermat.

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)

Assalamualaikum,

Salam jumaat. Harini kita semua khususnya rakyat Malaysia sedang menjalani PKP di rumah masing-masing. Sama-sama kita menadah tangan berdoa agar musuh halimunan ini atau virus Covid-19 ini berlalu pergi dengan cepat seterusnya kita semua dapat menjalani kehisupan seperti sediakala.

Hati berasa sedih dan sayu, ini adalah jumaat kedua bagi umat islam di negara ini tidak dapat mengerjakan solat jumaat. Kita harus muhasabah diri dan berserah kepada Allah agar setiap amalan kita sentiasa mendapat keredhaan Allah s.w.t

Namun jangan dilupa. Semua hero-hero negara atau barisan frontliner yang bertungkus lumus berkerja keras bagi memastikan negara berada di dalam keadaan terkawal dan selamat dari ancaman covid-19