Promosi Cetak Banner 2022!

Keyakinan diri memang diperlukan dalam memulakan perniagaan. Lebih-lebih lagi bagi kita yang tidak mempunyai pengalaman memulakaan perniagaan, atau yang pernah gagal dalam perniagan. Berdamping bersama mereka yang lebih positif dan mereka yang mempunyai matlamat yang sama, iaitu memulakan perniagaan. Ini pasti akan memberi anda pemikiran yang lebih positif lagi untuk bermula! Promosikan bisnes, produk, servisContinue reading “Promosi Cetak Banner 2022!”

Toxic People

‘Toxic people’ akan sentiasa menilai dan sentiasa lihat kekurangan orang lain. Jika mereka rasa anda memiliki sesuatu yang lebih daripada mereka, mereka akan merasa cemburu dan akan bergosip tentangnya. Cara Nak Handle? Jika anda rasa tanda-tanda di atas jelas kelihatan pada seseorang yang anda kenali, ini yang harus anda lakukan! Jauhkan diri daripada mereka. HakContinue reading “Toxic People”

CETAK BANNER SIAP DALAM MASA 1 HARI!

“SALE TIBA-TIBA MENDERU MASUK LEPAS PASANG BANNER!. MEMANG BETUL-BETUL BERKESAN!” . Walaupun anda selalu menggunakan SOCMED untuk promosi bisnes dan produk, tetapi jangan abaikan ‘offline marketing’. Perhatikan jenama-jenama besar seperti McD, KFC, PETRONAS. Kita sentiasa melihat banner promosi mereka sepanjang tahun. . Lebih banyak banner yang anda gantung, lebih banyak ‘result’ yang anda akan dapat.Continue reading “CETAK BANNER SIAP DALAM MASA 1 HARI!”

Khas untuk USAHAWAN, owner kedai, founder PRODUK. Bila lagi nak custom BUKU RESIT, INVOIS dan PAYMENT VOUCHER company SENDIRI!!

BERTAHUN BISNES MASIH GUNA BUKU RESIT KEDAI RM2 KE?? YE, MEMANG MURAH..TAPI MASIH TAK RUGI KALAU BOSS CUSTOM BUKU RESIT SENDIRI. BOLEH LETAK LOGO, NAMA SYARIKAT BOSS, ALAMAT, NO TEL/HP, FB, ISTAGRAM & MACAM-MACAM LAGI.. MINIMA 10 BUKU JER BOSS!Buku resit sekarang dah tak pakai kertas karbon. Guna NCR, fungsi sama seperti kertas karbon. BukuContinue reading “Khas untuk USAHAWAN, owner kedai, founder PRODUK. Bila lagi nak custom BUKU RESIT, INVOIS dan PAYMENT VOUCHER company SENDIRI!!”

Cetak Banner, 1 Hari Siap!

Untuk yang keliru antara banner dan bunting Banner kedudukannya melintang, manakala bunting menegak. Banner selalunya dibuat saiz besar seperti 8×4ft, 10×3ft, 6×4ft. Untuk bunting saiz yang biasa dan ideal adalah 2×5ft, iaitu..lebar 2ft dan tinggi 5ft. Walaubagaimana pun, ia bergantung pada bajet anda. Ada bajet lebih, boleh buat banner dan tempah saiz yang besar. JikaContinue reading “Cetak Banner, 1 Hari Siap!”

Teknik Cetakan Baju

Ada beberapa teknik cetakan baju yang selalu digunakan. Salah satunya adalah teknik ‘heat press’ Teknik ini melibatkan percetakan atas material khas yang boleh dicetak dengan menggunakan komputer. Dengan teknik ini, anda boleh mencetak rekaan yang sangat kompleks, dengan warna-warna yang banyak, tidak seperti kaedah cetakan manual. Menggunakan kaedah ini, warna-warna tidak perlu disediakan secara berasingan.Continue reading “Teknik Cetakan Baju”

PAKAI BAJU CETAK DESIGN ANDA SENDIRI DENGAN GEMBIRA!

5 HARI JER DAH SIAP!PANTAS BETUL💪.DAH LA SIAP CEPAT..TIADA MINIMA ORDER PULAK😎..Sedikit info dari kami👇.Boleh pilih jenis material kain. Dua jenis fabrik yang biasa digunakan iaitu cotton dan microfiber. Kedua-duanya sedap dipakai, kain lembut dan dijamin selesa…16 pilihan warna yang ceria, menarik, cute…sedap mata memandang👕.Pilihan saiz bermula dari saiz kanak-kanak 1 tahun sehingga extra saizContinue reading “PAKAI BAJU CETAK DESIGN ANDA SENDIRI DENGAN GEMBIRA!”

Jersey Harga Bajet!

DAH 3 TAHUN PAKAI JERSEY YANG SAMA CHAMP! TAHUN 2022 NI TUKAR JERSEY BARU! Belum masuk padang team opponent dah cemas, dah dapat rasa kekalahan…bila tengok team korang bergaya dengan jersey baru.😎 Jersey yang kami nak supply ni. Jersey brand lokal champ. Kain padu, design cun dan kualiti premium! Jersey brand PUC Sport,Khas untuk korangContinue reading “Jersey Harga Bajet!”

BAJU UNIFORM SYARIKAT

You’re not stuck, you’re growing, you’re preparing to bloom, trust the process. Salam Jumaat💖 21.01.2022…Staf dah ada uniform? Perniagaan sentiasa perlu mendapat perhatian orang ramai. Ada banyak cara pemasaran boleh dilakukan untuk meningkatkan hasil jualan. Namun satu perkara yang ramai usahawan terlepas pandang adalah menyediakan #baju kompeni…kenapa kita tidak pakai baju yang ada logo danContinue reading “BAJU UNIFORM SYARIKAT”

CETAK BAJU UNIFORM SYARIKAT. MINIMA ORDER 2 HELAI!

Adakah anda founder dan pemilik syarikat. Sanggupkah anda melihat pesaing sentiasa upgrade perniagaan mereka? Bisnes dah lama, dah masuk tahun 2022 boss..masih belum ada baju untuk staf? Walaupun bisnes kita masih besaiz kecil, tetapi kita perlu berjiwa besar dan perlu berfikiran jauh ke hadapan. Cuba bayangkan ‘first impression’ bakal pelanggan, apabila melihat staf anda kemasContinue reading “CETAK BAJU UNIFORM SYARIKAT. MINIMA ORDER 2 HELAI!”